Annonce
Indre By

Tivoli mesterskaber i dans

Annonce

Som en årlig tradition vil Tivoli, lørdag 24. august, klokken 12:30, slå portene op til Danseskolernes Dag, hvor der vil være opvisninger og konkurrencer på Plænen og Pantomimeteatret. Der er i år 26 hold fra foreningen De Danske Danseskoler, der vil deltage, og som altid vil der desuden afholdes Tivoli Mesterskaberne i Dans på Plænen.

Der er fokus på fællesskab, god musik og en hyldest til danselysten, når danseskolerne slår sig løs, og gæsterne er selvfølgelig inviteret til at være med uanset, om man har erfarne dansesko eller ej. Denne dag i Tivoli er for alle – og det er det gode humør, der er i højsædet.

Dysten er en gammel tradition, der blev grundlagt helt tilbage i 1930’erne og som i en årrække var sat på pause, indtil den i 2006 fik en genfødsel. Nu lever Tivoli Mesterskaberne i bedste velgående, og igen i år vil gæsterne få mulighed for at følge med i den spændende dyst.

I år danses der i disciplinerne standard, latin, disco duo, hiphop, swing og jitterbug, så dans er uden tvivl repræsenteret over et bredt spektrum på denne store danse-dag. Der vil desuden være en stor danseopvisning med nationale og internationale mestre, der alle er guldvindere.

Alle gæster er velkomne til at danse med på dansegulvet, så det er bare at tage de bedste danssesko på denne dag. Har man ikke fået nok af dans, så slutter dagen da også af med LørdagsDans på Plænen, hvor Miriam Mandipira & Bobo Moreno fra klokken 22.00 underholder i selskab med Tivoli Late Night Orchestra. Efterfølgende rundes aftenen af med Fyrværkerishow designet af Caroline Henderson.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Sejlende sømandshjem vender hjem

Indre By

Mad og musik på hemmelig Tivoli-scene

Annonce