Annonce
Indre By

Trænger du til en svalende pilsner i sommervarmen? Ølentusiaster udpeger gode ølsteder

Byens Kro i Møntergade er et af de steder, der er blevet præmieret af Danske Ølentusiaster. Arkivfoto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix
Annonce

Kan du også gå hen og blive øltørstig, når junisolen bager over byen? Så skal du ikke bevæge dig langt.

Som beboer i City er man nemlig altid tæt på en god øloplevelse. Danske Ølentusiaster har med hjælp fra sine over 8.000 medlemmer gennemtrævlet landet for at finde de bedste ølsteder, som modtager Dansk Ølmærke. Og hele 19 steder i City er blevet præmieret af ølkenderne.

Ølverdenen har gennem de seneste to årtier udviklet sig fra primært pilsnerøl og få større bryggerier til et væld af øltyper fra både danske og udenlandske bryggerier.

- Vi kigger både på mangfoldighed og kvalitet, når vi er rundt for at finde de gode steder, som vi anbefaler til vores medlemmer når de besøger København og Frederiksberg og til venner og bekendte, siger formanden for København og Frederiksberg, Lars Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Som ølentusiast får man ofte spørgsmålet, hvor skal jeg gå hen, og her peger vi i City på 19 steder, hvor man har et bredt udvalg og serverer en god oplevelse.

De 19 steder i City er: Amager Bryghus Taproom, Nørre Voldgade 27, Black Swan, Borgergade 93, Bootleggers, Linnésgade 16D, Brewpub, Vestergade 29, Broaden & Build, Refhalevej 175A, Byens Kro, Møntergade 8, Charlie’s Bar, Pilestræde 33, Den Gamle Købmand, Skt. Annæ Plads 22, Godt Øl, Knabrostræde 25, Jernbanecaféen, Reventlowsgade 16, Lord Nelson Bar, Hyskenstræde 9, Mikkeller & Friends Bottle Shop, Torvehallerne, Mikkeller Baghaven, Refshalevej 169B, Peders – Pisserendens Ølkælder, Sankt Peders Stræde 31, Restaurant Barr, Strandgade 93, SKAAL, Kultorvet 11 og Taphouse, Lavendelstræde 15

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

CORONA

Populært julemarked er aflyst

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce