Annonce
Indre By

Turist i din egen by: Lancerer guider til nye oplevelsesture

Så er der nye oplevelsesture i København. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Annonce

Mange danskere vil formentlig bruge en del af sommeren i hovedstaden, mens der forventes færre udenlandske turister som følge af Coronakrisen. Derfor lancerer Københavns Turistinformation, Copenhagen Visitor Service, nu en række initiativer, der skal gøre det endnu sjovere at være turist i egen by eller hovedstad.

Som noget nyt kan man hente et cykelkort over Amager, Valby og Sydhavnen med familievenlige oplevelsesruter og få et 'københavnerkit' med inspirationsmateriale til forskellige tematiserede oplevelser.

Derudover bliver det muligt at tage smartphonen i hånden og blive guidet til lokale seværdigheder og det lokale liv i brokvartererne på digitale gåruter via web-appen Know Your ’Bro, som man kan tilgå via www.knowyourbro.dk. Der vil være ture på Nørrebro, Vesterbro, Amager, og i juli lanceres også en rute på Østerbro samt en Nørrebro-tur målrettet børn med sjove familieoplevelser og opgaver undervejs.

- København har så meget at byde på udover de traditionelle turistseværdigheder. Med de nye initiativer håber jeg, at københavnere og byens gæster får lyst til at bruge byen på anderledes måder, siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alt.), der har ansvaret for Copenhagen Visitor Service, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce