Umut Sakarya: - Nogle gæster er modbydelige, når det kommer til sovs!
Byens bedste foodie er denne gang kokken Umut Sakarya, som fortæller om hvordan de vulgære sovsegimics er opstået, om sin elskede bydel Nørrebro og om, hvor de bedste spisesteder befinder sig.
Copy link address
Sine Bindslev Caspersen sine@byensbedsteliv.dk
Annonce
Byens bedste foodie er denne gang kokken Umut Sakarya, som er beboende på Nørrebro. Derfor kommer han med sine bedste bud på, hvor du skal spise, når du rammer denne bydel. Foto: Sine Bindslev Caspersen.
En Flæsketini er en pænere måde at få serveret din stegte flæsk og persillesovs på hos Guldgrillen. Foto: Sine Bindslev Caspersen.
Her er opskriften på Umuts svar på en dansk fædrelandsmenu med stegt flæsk og persillesovs, tarteletter og rød grød med fløde. Kredit: Umut Sakarya.