Annonce
Jelling Ugeavis

1300 børn og voksne festede på Bredagerskolen

Blandt aktiviteterne var forældreforeningens tombola med 150 gevinster. Lodderne blev revet væk. Foto: Bredagerskolen
Torsdag aften i sidste uge sydede Bredagerskolen af fest og farver. Mange elever havde forberedt indslag med både hygge og uhygge.
Annonce

Jelling: Torsdag aften var der fest på Bredagerskolen. 600 elever og cirka 700 forældre deltog eller så på de mange aktiviteter og udstillinger, som eleverne har arbejdet med den seneste tid.

Bredagerskolen er en Unesco-skole og en del af et verdensomspændende skolenetværk med fokus på undervisningsforløb, der sætter globale udfordringer på skoleskemaet. Det er derfor også naturligt, at FN's 17 verdensmål spiller en fremtrædende rolle i undervisningen på skolen og dermed også ved årets store begivenhed - skolefesten.

Eleverne præsenterede ved skolefesten deres arbejde med verdensmålene. De har arbejdet med at finde fremskridt og løsninger på verdens udfordringer med et lokalt udgangspunkt.

Elever fra Asgård, Bredagerskolens indskolingsafdeling, havde fremstillet en masse robotter af genbrugsmaterialer. Foto: Bredagerskolen
Annonce

Gys og udstillinger

- Gangene summede af aktivitet, og flere skræmte børn kunne opleves ved udgangen af spøgelseshuset. Forældre blev vist rundt i de mange udstillinger, mens store og små dansede rundt i hallen til diskoteket eller spillede bold på den opstillede pannafodboldbane. Forældreforeningen bød på en tombola med 150 præmier, som hurtigt var revet væk - overskuddet går til skolens legeplads. Traditionen tro kunne eleverne også prøve fiskedammen - mens skolebestyrelsen havde stor succes med salg af popcorn. Der måtte sågar hentes ekstra mikroovne til - for at de kunne følge med efterspørgslen. En anden forældregruppe, der står for skolens netværk for familier med børn, som er ordblinde, fortalte om den hjælp, der kan gives, beretter skoleleder Lance Luscombe.

En del af overskuddet fra skolefesten går til elevrådet på skolens tre afdelinger Asgård, Midgård og Udgård til at støtte uddannelse i andre lande. De tre elevråd beslutter, hvilket projekt de ønsker at støtte.

Spøgelseshuset er altid et gyseligt indslag ved Bredagerskolens fester. Her kan man støde på løse hoverder, der stirrer grufuldt på de forbipasserende. Foto: Bredagerskolen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Tysktime i biografen

Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce