Annonce
Jelling Ugeavis

141 på venteliste: Nu er Gårdhaverne klar til åbent hus

Formand for Jelling Boligselskab, Niels Barkholt, glæder sig over, at byggeriet af 24 boliger i Gårdhaverne går efter planen. Her er det fra rejsegildet i slutningen af september 2018. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Jelling: Alle interesserede er velkommen til åbent hus i nybyggeriet Gårdhaverne (også kendt som Gårdhavehusene) ved Fårupled, oplyser Jelling Boligselskab.

Det foregår torsdag 17. januar klokken 15 til 17 og igen lørdag 19. januar klokken 10 til 12.

- En fireværelses lejlighed er prøvemøbleret, så man bedre kan danne sig et indtryk af boligen. Der vil også blive adgang til at se ind i en treværelses- og en toværelses lejlighed, fortæller Niels Barkholt, formand for Jelling Boligselskab.

Han tilføjer, at der i den møblerede lejlighed blive mulighed for en snak med repræsentanter fra Domea og bestyrelsen for Jelling Boligselskab.

I slutningen af september 2018 var der rejsegilde for Gårdhaverne, som består af 24 boliger i det sydlige Jelling. Her er det borgmester Jens Ejner Christensen, der sagde et par ord til forsamlingen. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Populære boliger

Med 141 på den aktuelle venteliste er der stor rift om lejlighederne, der er klar til indflytning 1. maj.

- De, der står på ventelisten, vil sidst i januar få besked om, at de kan prioritere seks boliger. Boligerne fordeles efter anciennitet og de indsendte prioriteringer. De første på listen vil så få tilsendt lejekontrakter til underskrivelse med en svarfrist på cirka en uge. Herefter vil tilbuddene gå videre til de næste på ventelisten indtil alle lejligheder er udlejet, forklarer Niels Barkholt.

Jelling Boligselskab har ikke på nuværende tidspunkt planlagt et næste byggeri, så der vil gå mindst tre år, før der igen kan flyttes ind i et nybyggeri i Jelling Boligselskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce