Annonce
Jelling Ugeavis

240 elever cyklede i skole i to uger

Britta Bitsch og Jim Højberg fra projekt "Jelling op på cyklen" besøgte Bredagerskolen for at uddele præmier efter en cykelkonkurrence. Foto: Jim Højberg
Annonce

Jelling: Der var kagemænd i massevis, da repræsentanter fra projekt "Jelling op på cyklen" besøgte Bredagerskolen for at uddele præmier for en cykelkonkurrence.

Her blev 2. årgang vinder af en biograftur i Byens Bio for flest cykeldage i gennemsnit per person. Også 6. årgang fik en særlig belønning, fordi eleverne havde deltaget i en workshop om at få Jelling-folket til at cykle noget mere. En af idéerne var at lave en konkurrence, og den har nu fundet sted. Her er det lykkedes at få fem årgange på skolen – i alt 240 elever – til at tage cyklen til skole i to uger.

- Vi håber, at børnene holder fast i at bruge cyklen. Således har jeg hørt, at for hver kilometer man cykler, sparer vi det danske samfund for 60 kr. He snakker vi både om miljøhensyn og folkesundhed. Og mange børn er i disse tider meget, meget miljøbevidste, fortæller Jim Højberg, som sammen med Britta Bitsch var forbi Bredagerskolen med præmierne.

Blandt 6. klasserne blev der trukket lod om en cykel til hver klasse – altså en lille cykel i form af en pizzaskærer. Foto: Jim Højberg
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Jelling Ugeavis

Dengang jeg var barn

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Jelling Ugeavis

Arriva overtager Den Skrå Bane

Annonce