Annonce
Jelling Ugeavis

60 artister til Knæk Cancer-musikaften: - Det bliver en aften i håbets, lysets og kærlighedens tegn

Perry Stenbäck og Dekadansorkestern medvirker til den musikalske aften. Foto: Signe Find Larsen
Flere i Naja Storebjergs familie er døde på grund af kræft. Nu går hun foran for at støtte bekæmpelsen af sygdommen i Knæk Cancer-ugen, når hun står bag en musikalsk aften på UCL i Jelling.
Annonce

Jelling: Hele 60 artister er involveret, når der torsdag 24. oktober er musikalsk aften i seminariets auditorium på Stationsvej i Jelling.

Blandt de medvirkende er alt fra jazzduoen Jens Ulrich & Søren Østergaard til komponist Nicky Bendix eller akustisk rock fra Kolding-bandet Råstoff. Dertil bidrager en stor gruppe korsangere fra KorDania og voksenkoret i Jelling Kirke.

- Det bliver en musikalsk og glad aften, hvor vi rykker lidt tættere sammen om musikken, siger arrangør Naja Storebjerg fra Jelling Sang & Musikakademi.

Hun har stået for at samle de mange musikere og korsangere til arrangementet. Et arrangement, hvor alle involverede deltager frivilligt for at støtte Knæk Cancer.

- Det er imponerende at opleve, hvordan folk bare bakker frivilligt op om projektet, selvom de fleste har meget andet at se til. I øvrigt går alle penge, der kommer ind via billetindtægter, ubeskåret til Knæk Cancer, siger hun.

Det bliver en musikalsk og glad aften, hvor vi rykker lidt tættere sammen om musikken.

Naja Storebjerg, arrangør

Annonce

Sørgeligt og livsbekræftende

For Naja Storebjerg er det et projekt, der særligt ligger hende på hjertet, idet hun brænder for musik, men også har oplevet de konsekvenser, som kræftsygdommen kan have. Således døde hendes mor af kræft i 2005, og senest har hun mistet en svoger (26 år) og svigerinde (32 år) til kræft i 2016 og 2019.

- Vi er mange, som har oplevet kræft tæt på, men så er det glimrende med en uge som Knæk Cancer-ugen, hvor man kan træde ind og være sammen med andre omkring det. Det kan være sørgeligt, men også enormt livsbekræftende at være sammen om det, siger Naja Storebjerg.

I 2018 udgav hun et album, som blandt andet handler om tabuer, sorg, smerte og andre følelser, der kan følge med, når man eksempelvis mister familiemedlemmer til kræft.

- Køber man en billet til den musikalske aften, får man et gratis album med i købet, siger hun.

Annonce

Håber igen på god opbakning

Billetter til den musikalske aften kan købes via Facebook-siden Knæk Cancer Jelling, men det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt der stadig er ledige billetter torsdag 24. oktober. Arrangementet starter klokken 19.30 og varer frem til klokken 22.15.

- Sidste år oplevede den lokale Knæk Cancer-gruppe god opbakning fra lokale borgere og erhvervsdrivende. Det håber vi også på i år, og jeg kan garantere, at folk vil blive fyldt op af en fantastisk oplevelse til den musikalske aften, siger Naja Storebjerg.

Musikalsk aften

  • Jazzduoen Jens Ulrich & Søren Østergaard
  • Komponist og pianist, Nicky Bendix
  • Sangskriverparret Kirsten & Ove Rasmussen
  • Singer songwritere Naja Storebjerg & Henrik Kunz
  • Det lokale jazzband, Jazzholes
  • Råstoff - akustisk rock fra Kolding
  • KorDania
  • Jelling Kirkes Voksenkor
  • HverdagsAstronauterne - folk/pop
  • Perry Stenbäck & Dekadansorkestern
Naja Storebjerg står bag musikarrangementet på UCL i Jelling. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce