Annonce
Jelling Ugeavis

Aktiv vinterferie i Givskud Zoo

Ulvene i Givskud Zoo står i vinterferien klar til at fremvise deres flotte vinterpelse. Arkivfoto

Givskud Zoo danner igen i år rammen for en lang række aktiviteter i skolernes vinterferie i uge 8, hvor man blandt andet kan opleve ulve, kameler og andre hårdføre dyr med tyk vinterpels.

Annonce

GIVSKUD: Givskud Zoo kunne godt være et interessant og sjovt besøgsmål for både børn og voksne i vinterferien her i 2019. Ferien går i år fra fra mandag den 11. til og med fredag den 15. februar, og her vil Givskud Zoo som de foregående år hen over ugen stå klar med en interessant vifte af aktiviteter for de besøgende.

Aktiviteter, hvor man også skal lave andet end blot at kigge på dyrene og deres imponerende vinterdragter, og aktiviteter hvor man skal have hænderne op ad lommerne.

Det er klart, at et af ugens temaer vil være tæt forbundet med årstiden og dermed dyrenes udseende her i vinterkulden. For en del af dyrene, blandt andet parkens ulve og kameler, har netop iført sig den helt tykke vinterpels, og de tager sig på den konto særdeles flotte ud.

Man kan også få en guidet rundvisning i dinosaurernes land. Arkivfoto
Annonce

Hils på løver og dinoer

De fem dage kører over en ret fast skabelon fra dag til dag, hvor der over tre timer vil være fokus på en række forskellige tiltag og aktiviteter.

Man kan eksempelvis lave sine egne håndledsvarmere i skind i Oddersalen, og samme sted vil der også være fokus på "pels og varme". Man kan komme på en guidet bustur i løveområdet, ligesom der også vil blive mulighed for en guidet rundvisning i dinosaurparken.

Ugen vil også byde på en såkaldt åben istidslejr, hvor man eksempelvis kan købe kiks og skumfiduser og riste dem over bål. Givskud Zoos dygtige formidlere vil også lancere et tema med rensdyr, som både indeholder formidling og leg.

Aktiviteterne starter her dag kl. 10.30 og slutter 14.30. Givskud Zoo gør forøvrigt opmærksom på, at det i vinterferien kun er muligt at bevæge sig rundt i parken til fods,hvilket betyder, at det i denne uge ikke er muligt at køre en safaritur i egen bil.

Snevejr kan ikke garanteres, men det er helt sikkert, at kamelerne kan ses i deres flotte vinterpelse.Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce