Annonce
Jelling Ugeavis

Alvorligt emne blev taget op

Leif Vestergaard Pedersen er født i Aarhus i 1956. Siden 1987 har han boet i Jelling. I flere år var han administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Jelling: Leif Vestergaard Pedersen, der er tidligere direktør for Kræftens Bekæmpelse, var tirsdag 19. november på besøg hos Jellingegnens Seniorklub.

- Han holdt et interessant foredrag om arbejdet i Kræftens Bekæmpelse. Kræftens Bekæmpelse blev stiftet for 90 år siden og arbejder troværdigt, respektfuldt og indlevende, beretter Birta Larsen fra Jellingegnens Seniorklub.

Ifølge foredragsholderen giver staten 20 millioner kroner om året i tilskud, men der modtages 883 millioner kroner om året i donationer. Alle midler går ubeskåret til forskning og arbejdet for kræftsyge.

- Det er en sag, der har en stor bevågenhed, da de fleste mennesker kender en, der er syg eller har mistet en til kræft. Det er dejligt at høre, at der skabes store resultater i helbredelsen af mange kræftformer og mange overlever sygdommen. Der arbejdes også meget med oplysning om forebyggelse, fortæller Birta Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Tysktime i biografen

Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce