Annonce
Jelling Ugeavis

Anita plejer fødder og udleverer pakker

Anita Fabrin Lauritsen åbner en GLS Pakkeshop fra hjemmet i Hørup. I forvejen arbejder hun som fodplejer i andre lokaler på samme adresse. Foto: Anders Kynde
Nu kan du igen hente dine GLS-pakker i postnummer 7300 Jelling. I sidste uge åbnede en ny pakkeshop hos Fabrins Fodpleje, der ligger i Hørup.

Hørup: Efter et halvt år uden en GLS Pakkeshop i 7300 Jelling, er der nu en ny spiller på banen.

Hun hedder Anita Fabrin Lauritsen og bor i Hørup på Bjerregårdsvej 2. Til daglig driver hun klinikken Fabrins Fodpleje på ejendommen, og det fortsætter hun med, selvom hun nu også skal til at varetage en GLS Pakkeshop.

- Fodplejeklinikken holder åbent om formiddagen og enkelte aftener, mens jeg udleverer pakkerne fra GLS om eftermiddagen, fortæller 46-årige Anita Fabrin Lauritsen.

Annonce
Siden 2017 har Anita Fabrin Lauritsen haft sin egen fodplejeklinik. Den har dog været nedlukket siden jul på grund af coronarestriktionerne, men nu glæder hun sig til, at den kan få lov at åbne efter påske. Foto: Anders Kynde

Typisk er det i supermarkeder og detailbutikker, at man kan hente pakker fra distributionsfirmaerne GLS, Postnord, Bring og lignende. Men at en fodplejer nu også får mulighed for at levere den service, er ikke set før. I hvert fald ikke i GLS-regi.

- GLS har aldrig lavet en aftale med en som mig, men heldigvis har de været klar til at tænke lidt ud af boksen, siger Anita Fabrin Lauritsen med et smil.

Fuld fokus

Pakkeshoppen er indrettet i det rum, hvor Anita Fabrin Lauritsen siden 2017 har haft fodplejeklinik. I stedet skal hun nu pleje fødder i andre lokaler på ejendommen. Disse lokaler er ved at blive indrettet, så hun kan være klar efter påske, når fodplejere må genåbne efter tre måneders coronanedlukning.

- Det er vigtigt, at de to ting ikke bliver blandet sammen, så jeg har fuld fokus på kunderne i klinikken om formiddagen, og når der så er åbent om eftermiddagen i pakkeshoppen, er det der, jeg er, forklarer hun.

Anita Fabrin Lauritsen blev uddannet som lægeeksamineret fodplejer i 2016 og er medlem af brancheforeningen SADF - Sammenslutningen af Danske Fodplejere.

For at komme ind til den nye GLS Pakkeshop i Hørup, skal man køre ind på grusvejen ved denne båd, som har stået ude ved vejen i flere år. Foto: Anders Kynde

Idéen om at åbne pakkeshoppen har rumsteret nogle måneder, efter hun erfarede, at der ikke længere var dette tilbud i Jelling. Undervejs har hun fået nogle tips med på vejen fra Jennum Brugs, der hidtil har været det nærmeste sted til Jelling med udlevering af GLS-pakker.

- Jeg er selv opvokset i Jennum og kender Rikke (brugsuddeler i Jennum Brugs, red.) fra min folkeskoletid. Hun har hjulpet med et par gode råd til det at drive en pakkeshop, fortæller Anita Fabrin Lauritsen.

Den nye GLS-pakkeshop i Hørup har åbent mandag til fredag fra klokken 12 til 17.

Annonce

Alsidig og serviceminded

Hvis du har set Anita Fabrin Lauritsen et andet sted før, kan det muligvis være, fordi du har købt en kop kaffe hos Kaffebaren på Rådhustorvet i Vejle.

- Jeg har arbejdet i Kaffebaren siden 2013. Jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for at skifte retning rent arbejdsmæssigt. Det er et fantastisk arbejde med mange stamkunder og hyggelige stunder, og jeg vil fremover være tilknyttet Kaffebaren som afløser, siger hun.

Hver sjette uge er Anita Fabrin Lauritsens at finde et helt andet sted i landet, nærmere bestemt på Endelave. Her låner hun et lokale på øens skole og plejer fødder i nogle dage, mens hun overnatter hos sin moster, der er bosiddende på øen. Foto: Anders Kynde

Oprindelig er hun uddannet sosu-assistent i 2006. Herefter arbejdede hun i tre år som planlægger og udkørende assistent fra Højagercentret i Jelling og senere tre år som distriktsleder i Vejle.

Siden 2014 har hun boet på Bjerregårdsvej i Hørup med Gert Gronemann Lauritsen, der er indehaver af Hørup VVS og Entreprenør. Til sammen har de fem voksne børn.

Som bonusinfo kan det nævnes, at hun også er Tupperware-forhandler.

- Jeg er serviceminded med stort s - uanset om det gælder pakkeshoppen, fodplejeklinikken eller forhandling af Tupperware-produkter, lyder det fra Anita Fabrin Lauritsen.


Det er vigtigt, at de to ting ikke bliver blandet sammen, så jeg har fuld fokus på kunderne i klinikken om formiddagen, og når der så er åbent om eftermiddagen i pakkeshoppen, er det der, jeg er.

Anita Fabrin LauritsenAnnonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce