Annonce
Jelling Ugeavis

Arriva overtager Den Skrå Bane

Den 13. december overtog Arriva Den Skrå Bane fra DSB, og dermed begynder Arrivas nye togkontrakt, som gælder frem til 2028 med mulighed for op til to års forlængelse. PR-foto
Søndag den 13. december skiftede Vejle-Struer-strækningen, også kendt som Den Skrå Bane, operatør. Fremover skal Arriva betjene strækningen, som blandt andet går gennem Jelling.
Annonce

Jelling: Den 13. december fik Arriva overdraget Vejle-Struer-strækningen fra DSB, og dermed begynder Arrivas nye togkontrakt, som gælder frem til 2028 med mulighed for op til to års forlængelse.

Det er tredje gang i træk, at Arriva vinder togkontrakten, men Den Skrå Bane, som Vejle-Struer-strækningen også kendes som, har ikke tidligere været betjent af Arriva. Direktør i Arriva Tog, Susanne Hejer, glæder sig til at lære den nye strækning og passagererne at kende.

- Det er en enorm vigtig strækning i det centrale Jylland med en lang historie og mange passagerer. Igennem de sidste mange år har vi på vores strækninger i Midt- og Vestjylland leveret en høj punktlighed og skabt en tilsvarende høj kundetilfredshed, og den service og kvalitet skal vi fortsætte med levere på Den Skrå Bane, siger hun.

Når den nye togkontrakt træder i kraft den 13. december, øger Arriva trafikken med cirka en tredjedel.

Udover Vejle-Struer-strækningen skal Arriva fremover også betjene Odense-Svendborg-banen – begge strækninger betjenes i dag af DSB. Til gengæld overtages Arrivas Holstebro-Skjern-strækning af Midtjyske Jernbaner i Region Midtjylland. Arriva overtager i samme ombæring 16 Desiro-tog fra staten og DSB, som skal servicere de mange rejsende på de to nye strækninger.

Annonce

Nye billettyper og pendlerfordele

Det er ikke blot en ny operatør, som de rejsende på Den Skrå Bane og Odense-Svendborg-strækningen møder efter den 13. december. De mange rejsende kan også se frem til en masse nye tiltag og produkter, siger kommerciel chef i Arriva Tog, Therese Christensen.

- Vi har en lang række attraktive produkter og billettyper på hylderne, som vi glæder os til at tilbyde de nye rejsende hos Arriva. Blandt andet har vi for nylig lanceret Arriva Flex, som er målrettet de pendlere, der ofte rejser på samme togstrækning i en kortere periode. Her får man mulighed for at rejse i en sammenhængende periode fra 7 dage og op til 21 dage.

- Arriva har også et fordelsprogram for pendlere, som hedder PendlerPlus. Hvis man tilmelder sig det, vil man få automatisk kompensation ved aflysninger og forsinkelser samt adgang til en masse fordele. Derudover vil jeg gerne opfordre alle pendlere til at tilmelde sig både Arrivas trafikinfo og Pendler Panel.


Det er en enorm vigtig strækning i det centrale Jylland med en lang historie og mange passagerer.

Susanne Hejer, direktør i Arriva Tog
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Jelling Ugeavis

Dengang jeg var barn

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Jelling Ugeavis

Arriva overtager Den Skrå Bane

Annonce