Annonce
Jelling Ugeavis

Børn var cirkusartister

Jørgen Mortensen fra Det Flyvende Kuffertcirkus hjælper børnene med at gå på line. Foto: Anders Kynde
I sidste uge var der cirkus- og gøglerskole på Jelling Camping.
Annonce

Jelling: Et sted er en pige ved at lære at gå på line, et andet sted jonglerer en dreng med pinde, mens han stylter på fødderne.

Ja, godt nok var der en regnbyge hist og pist, men det kukke ikke slå børnene ud, da Det Flyvende Kuffertcirkus i sidste uge indtog Jelling Camping.

Et cirkus, som er repræsenteret af den erfarne gøgler Jørgen Mortensen, der instruerer børnene i cirkusnumrene.

Det er med at holde tungen lige i munden, når man som 11-årige Kristian Skov Gosvig forsøger at jonglere samtidig med at have stylter under fødderne. Fotos: Anders Kynde

Og opbakningen er stor, fortalte Ole Grangaard Olesen fra foreningen Jelling Heritage. Han var tovholder på cirkus- og gøglerskolen, som var stablet på benene i løbet af kort tid, efter at Vejle Kommune i juni åbnede en pengepulje til lokale sommeraktiviteter for børn og unge.

- Vi har haft 40 til 50 børn igennem i løbet af onsdagen. Der har både været lokale børn fra byen og asylcentret og børn fra campingpladsen. Blandt de mange nationaliteter er der børn fra Tyskland, Holland, Korea, lød det fra Ole Grangaard Olesen.

Cirkus- og gøglerskolen begyndte om mandagen og sluttede fredag eftermiddag med en forestilling på Gorms Torv.Vi har haft 40 til 50 børn igennem i løbet af onsdagen. Der har både været lokale børn fra byen og asylcentret og børn fra campingpladsen. Blandt de mange nationaliteter er der børn fra Tyskland, Holland, Korea.

Ole Grangaard Olesen, Jelling Heritage


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Jelling Ugeavis

Jellingnet holder åbent hus

Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Annonce