Annonce
Jelling Ugeavis

Betjeningstiden ændres på biblioteket

Find inspiration og glæd dig til nye aktiviteter på Jelling Bibliotek. PR-foto: Diana Lovring
Den betjente åbningstid på Jelling Bibliotek justeres. Fremover vil der være selvbetjening om lørdagen, men også flere aktiviteter.
Annonce

Jelling: Hvert år i sommerferien holder bibliotekaren på Jelling Bibliotek fri om lørdagen. Så er det selvbetjente bibliotek åbent.

Sådan fortsætter det, for fra 1. august justerer Jelling Bibliotek betjeningen. Det frigør medarbejderne til nye aktiviteter i samspil med brugerne.

- Vore lånere benytter selvbetjeningen mere og mere, så vi får generelt færre henvendelser i det betjente bibliotek. Især om lørdagen, fortæller bibliotekschef Mette Høxbro i en pressemeddelelse.

Betjente åbningstider

De betjente åbningstider på Jelling Bibliotek bliver fremover: Mandag 13-18, Tirsdag 9-13 og Torsdag 10-18.

Desuden er der selvbetjent åbningstid hver dag kl. 07-22 - husk sundhedskortet til at lukke dig ind på dit bibliotek.

Indtil videre er det selvbetjente bibliotek lukket om søndagen på grund af forholdsregler mod Covid-19-smitten.

- Vi vil gerne omsætte den ekstra tid til liv og læring for alle aldre i kulturhusene. Det kan være litteratur, kreative aktiviteter, spil, musik, teknologi eller film. Samtidig bliver kulturhusene mere synlige, aktuelle og relevante med flere fællesskaber og borgerrettede aktiviteter med fokus på læring og kulturelle oplevelser, forventer bibliotekschefen.

Et eksempel på lørdagsaktiviteter i kulturhusene er foredragsrækken "Litteratur i HUSET" om de største klassikere og nyeste strømninger inden for dansk og international litteratur.

- Og borgere, foreninger og institutioner er naturligvis altid velkomne til at kontakte deres bibliotek med ideer, forslag og ønsker til arrangementer og samarbejder alle dage i ugen. Nu får vi mere tid til det, fortæller Mette Høxbro.


- Vore lånere benytter selvbetjeningen mere og mere, så vi får generelt færre henvendelser i det betjente bibliotek. Især om lørdagen

Mette Høxbro, bibliotekschef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Jelling Ugeavis

Jellingnet holder åbent hus

Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Annonce