Annonce
Jelling Ugeavis

Biler på besøg til åbningsmatch i Jelling Golfklub

Jelling Golfklub afholder åbningsmatch på søndag. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Autocentralen VW/Skoda/Seat/Cupra har atter indgået samarbejdsaftale med Jelling Golfklub om klubbens åbningsmatch.

Jelling: En ny golfsæson skydes officielt i gang med åbningsmatch i Jelling Golfklub søndag den 18. april 2021 i tidsrummet klokken 9.30 til 17.

Åbningsmatchen har i år navnet “Autocentralen VW/Skoda/Seat/Cupra-matchen”. Det er Autocentralen Vejle, der står bag ved aftalen med Jelling Golfklub.

Det oplyser Jelling Golfklub i en pressemeddelelse.

Annonce

Salgschef Kim Petersen udtaler:


Når det nu er tredje år i træk, kalder vi det i klubben for en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os meget til.

Rasmus Baun, Jelling Golfklub


- Vi har haft gode oplevelse i 2019 og 2020 med Jelling Golfklub, hvor mange af vores gode kunder i Jelling og omegn kiggede forbi. Det gælder kunder til alle vores bilmodeller. Det er altid spændende at fremvise forskellige VW-/Skoda-/Seat-/Cupra modeller i områder ved klubben, så det gør vi gerne igen. Vi håber, at der kommer mange borgere ned til Jelling Skov for at se det forskellige udbud af vores biler i Jelling Golfklubs flotte omgivelser.

Filialchef Michael Rand for Autocentralen Vejle supplerer:

- Rigtig mange af vores modeller er velegnet til brugere, der har et aktivt fritidsliv med de behov, det medfører. Til udstillingen i Jelling har vi det allernyeste med indenfor både Plug-in Hybrid og rene El-biler.

Udstilling

Mellem golfbanens hul 9 og 10 bliver der et udstillingsområde tæt ved Skovlegepladsen. Her vil bilhuset præsentere en del biler, og man kan få en god bilsnak, samtidig med at klubbens spillere slår til golfboldene tæt ved bilerne.

Der vil også være udstillet biler ved golfklubbens klubhus.

- Det er glædeligt at det spændende samarbejde med Autocentralen forsætter her i 2021. Det er nu næsten en tradition, at åbningsmatchen præsenterer en biludstilling med disse kendte bilmærker. Når det nu er tredje år i træk, kalder vi det i klubben for en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os meget til, siger Jelling Golfklubs klubmanager, Rasmus Baun.

Åbningsmatchen med biludstilling afvikles i henhold til de forsamlingsrestriktioner, som covid-19 medfører.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce