Annonce
Jelling Ugeavis

Byens Bio viser musikfilm

Biografgængere med interesse for countrymusik og hundeliv kan begynde at glæde sig til uge 31, når "Wild Rose" og "Bølle på eventyr" rammer lærredet i Byens Bio. PR-foto
Fra uge 31 viser Byens Bio musikfilmen ”Wild Rose” og familiefilmen ”Bølle på eventyr”, der henholdsvis omhandler countrymusik og en forkælet hund, der mister sin ejer.
Annonce

Jelling: I denne uge rammer en musikfilm og familiefilm lærredet i Byens Bio, som vil glæde de biografgængere, der holder af countrymusik og hunde i det fri.

Torsdag aften 30. juli og frem til onsdag 5. august viser Byens Bio nemlig musikfilmen ”Wild Rose”, der er historien om en fattig skotsk kvinde, Rose-Lynn fra Glasgow, der drømmer om at blive countrystjerne i countryens mekka, Nashville.

Rollen som Rose-Lynn spilles af Jessie Buckley, som har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin karisma og fremragende sangstemme. Hendes mor i filmen spilles desuden af en af Storbritanniens mest elskede skuespillere, Julie Walters, der er kendt fra musikalen "Mamma Mia!".

I weekenderne 1. og 2. august samt 8. og 9. august vises den animerede familiefilm ”Bølle på eventyr” på biograflærredet.

Filmen handler om hunden Bølle, der efter at have levet et overdådigt liv i et stort palæ, pludselig bliver kastet ud i en barsk verden, da Bølles ejer dør. Herfra må han finde sin plads i livet med grådige slægtninge i hælene og med hjælp fra to gode venner, Bølle møder på sin vej.

I Byens Bio er der opsat håndsprit, lavet afskærmninger og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter grundet coronatruslen. Maksimalt må 47 personer i skrivende stund være tilstede i Byens Bio.

Bølle lever et overdådigt liv, men bliver pludselig kastet ud i en barsk verden. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Jelling Ugeavis

Jellingnet holder åbent hus

Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Annonce