Annonce
Jelling Ugeavis

Coronaen sender Ullas kjolebutik hjem

Hvad skal man med en festkjole, når ingen fester længere? Ulla Moesgaard tager konsekvensen af coronaen og flytter salget hjem og driver det, så man bestiller en tid til kjolevalget.

Jelling: Butik Moesgaard rykker salget af festkjoler hjem fra Salon Scarpi til privaten på Søndermarken i Vejle.

Det oplyser indehaveren, Ulla Moesgaard Jensen. Hun understreger, at der ikke er tale om en lukning men om, at forretningsformen omlægges. I stedet for, at hun sidder i et forretningslokale, uanset om der kommer kunder eller ej, så bliver det fremover sådan, at man bestiller en tid på forhånd.

- Det skyldes jo coronaen. Vi skal ikke i byen. Mange fester er udskudt. Samtidig ved man ikke, hvad man kommer til at kunne gøre fremover, så det er ret uforudsigeligt, siger Ulla Moesgaard.

Annonce

Større effektivitet

Hun nævner også, at der er den usikkerhed, at der kan komme flere kunder oveni hinanden, og der er coronagrænser for, hvor mange der må være i lokalet.

Når hun har virksomheden hjemme og efter på forhånd aftalt tid, betyder det også, at hun kan bruge sin tid mere effektivt. Hun arbejder freelance og kan byde på flere opgaver, når hun ikke skal holde tid fri til butikken, uden at vide om der kommer nogen.


Det skyldes jo coronaen. Vi skal ikke i byen. Mange fester er udskudt. Samtidig ved man ikke, hvad man kommer til at kunne gøre fremover, så det er ret uforudsigeligt.

Ulla Moesgaard, butiksindehaver


Hun har kunder fra hele landet, så om hun har showroom på Gammelbyvej eller i Vejle, betyder ikke så meget for kunderne. Hun har i forvejen nethandel, der primært handler om varegrupper som cardigans, strømpebukser og lignende. Festkjolerne købes normalt efter fremmøde.

Som regel har Butik Moesgaard så stort et lager, at der kan findes en model, der passer uden andre tilretninger end måske længden.

Annonce

Scarpi jagter ny lejer

Ulla Moesgaard har boet til leje hos frisør Nadia Scarpi, som nu skal ud og finde en ny lejer.

- Det er forståeligt, at Ulla ikke vil tage penge med på arbejde, men selvfølgelig er det træls og ærgerligt for mig. Men det er bare med at komme op på hesten igen. Ud fra mine erfaringer vil det nok passe bedst med en kosmetolog, en skønhedsbehandler, en negleklinik eller en vippetekniker, siger Nadia Scarpi.

En vippetekniker? Det er én, der ordner øjenvipper. Nadia Scarpi er indstillet på, at det lokale, som kjolerne har frem til cirka nytår, i fremtiden kan deles i mindre enheder efter lejernes pladsbehov.

Frisørsalon Scarpi har udviklet sig til et center for skønhedsbehandling med flere forskellige aktiviteter under samme tag. Arkivfoto: Mette Mørk


Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce