Annonce
Jelling Ugeavis

Dans, motion og livsglæde: Sæsonstart hos Jelling Folkedansere

Jelling Folkedansere benytter multihallen ved Kollerup Skole. Arkivfoto
En ny sæson begynder hos Jelling Folkedansere, hvor man på grund af coronasituationen primært skal danse med den samme person hele aftenen.
Annonce

Jelling: Både nybegyndere og øvede - og dem derimellem - er velkommen, når Jelling Folkedansere sætter gang i en ny sæson mandag 21. september klokken 19.30 til 22.

Multihallen på Kollerup Skole danner rammerne om folkedansen, som foregår hver mandag aften frem til udgangen af marts.


På grund af coronasituationen kan vi ikke danse helt som vi plejer. Indtil videre danser vi primært med den samme hele aftenen.

Jelling Folkedansere


- Tag en friaften og kom og hyg dig med at danse og oplev hvordan dans, motion og livsglæde går hånd i hånd. Vi arbejder med trin, dansefatninger og danse. Dette for at nye dansere kan få en god mulighed for at lære folkedans fra begyndelsen. Udover levende musik og en dygtig instruktør vil der være øvede dansere til stede, der kan hjælpe. Det er ofte lettere at lære trinene ved at danse med en, der kan, står der i en pressemeddelelse fra Jelling Folkedansere.

Annonce

Corona-hensyn

Det er muligt at komme alene eller sammen med en partner.

- Vi skiftes til at danse med hinanden for at hjælpe hinanden og for at lære hinanden at kende, men selvfølgelig danser vi også med vores partner. På grund af coronasituationen kan vi ikke danse helt som vi plejer. Indtil videre danser vi primært med den samme hele aftenen. Vores danseleder vil tilrettelægge dansen, så der er udfordringer for både nye og øvede dansere, og vores spillemænd spiller, så det er en fornøjelse at danse og lytte til, oplyser Jelling Folkedansere.

Midt på aftenen holdes en pause, hvor man drikker sit medbragte kaffe/te, snakker og synger.

Annonce

Introduktion til nye

Foreningen opfordrer nye deltagere til at være med fra start.

- Det er en god ide at komme med fra starten af sæsonen, specielt som ny danser. Vi starter med introduktion for nye dansere, da det godt kan være lidt overvældende med de mange nye begreber, som bliver præsenteret i begyndelsen, fortæller Jelling Folkedansere.

Påklædningen er valgfri, så man skal bare møde op i det tøj, man har det bedst i.

- Det er dog bedst at have skiftesko med glatte såler for lettere at komme rundt og for at skåne gulvet, oplyser danseforeningen.

Jelling Folkedansere tager mandag 21. september hul på en ny sæson. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Tysktime i biografen

Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce