Annonce
Jelling Ugeavis

De næste 10 år: Maskincenter vil være en af landets førende maskinhandlere

Holger Skjoldemose er medejer af Dansk Maskincenter, som tidligere hed Jelling Maskinforretning. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Jelling: Gennem de seneste år har den tidligere Jelling Maskinforretning været under store forandringer. I dag hedder virksomheden Dansk Maskincenter efter en fusion, men har stadig en stor afdeling på Østkrogen i Jelling.

Den ene virksomhedsejer Holger Skjoldemose svarer herunder på tre spørgsmål om de kommende 10 år.

1) Hvad ser I frem til de næste 10 år?

At være blandt de førende maskinhandlere i det meste af Danmark, fastholde en solid forretning og fortsat udvikle virksomheden og dens medarbejdere til fordel for kunderne og den udvikling, der sker inden for landbruget.

2) Hvis I fik 10 millioner kroner til udvikling – hvad skulle de så bruges på?

Investere i at udvikle medarbejderne i takt med den rivende udvikling og krav som stilles til en virksomhed som vores. Investere i tiltag, som skaber en bæredygtigt udvikling.

3) Hvorfor er der stadig brug for jer om 10 år?

Landbrug, maskinstationer, entreprenører mm. har stadig brug for en professionel handels- og servicepartner. som ligeledes kan håndtere brugte maskiner. Vi kan håndtere flådestyring, udlejning, operationel leasing af hele maskinparker og tilbyde totalløsninger til en fast pris.

Landbrugene vil også om 10 år have behov for samarbejdspartnere til tæt samarbejde i deres nærområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce