Annonce
Jelling Ugeavis

De næste 10 år: Parat øger fokus på trygge arbejdspladser

Direktør Morten Berthelsen til venstre og underviser Thomas Philipsen er blandt folkene bag virksomheden Parat, som tidligere er kendt under navnene Life2save og HELPUS. Arkivfoto: Leif Baun
Annonce

Jelling: Arbejdssikkerhed og arbejdsmiljø er fokusområderne hos virksomheden Parat, der holder til på Nordkrogen. Administrerende direktør, Morten Berthelsen, deler her nogle af sine tanker om virksomhedens kommende 10 år.

1) Hvad ser I frem til de næste 10 år?

At bidrage til at endnu flere virksomheder får øget fokus på at gøre deres arbejdsplads til et trygt og sikkert sted at være for medarbejderne. Vi har det sjovt med det, vi laver, og vi ser frem til at fortsat udvikle virksomheden i en retning, som gør, at både vi og vores kunder og samarbejdspartnere kan mærke det, i arbejdet med os.

I løbet af de seneste år har vi udarbejdet en række værktøjer til at arbejde målrettet med virksomheders psykiske arbejdsmiljø. Vi oplever, at virksomheder har større og større fokus på netop dette, og vi glæder os til at hjælpe dem i mål med deres ambitioner.

2) Hvis I fik 10 millioner kroner til udvikling – hvad skulle de så bruges på?

Vi vil bruge pengene på at uddanne flere instruktører/undervisere i vores unikke koncepter, så vi kan have endnu mere fokus på udvikling af nye koncepter.

Årsagen er, at det er vigtigt for os at følge med tiden – og gerne lidt foran. Det ved vi er vigtigt, for at vores kunder er trygge ved, at de kan få hjælp til, hvad det end er, der er oppe i tiden inden for vores felt.

3) Hvorfor er der stadig brug for jer om 10 år?

Godt, trygt og sikkert arbejdsmiljø går aldrig af mode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce