Annonce
Jelling Ugeavis

Den dyreste på DBA: Ediths babydukke vækker opsigt

Edith Serritslev fra Jelling har en særlig dukke, som ved første øjekast nemt kan forveksles med en levende baby. PR-foto
Baby til salg! Ja, det kunne man sikkert godt narres til at tro, hvis man blot kastede et hurtigt blik på Edith Serritslevs dukke. Men bare rolig – det er en dukke.
Annonce

Jelling: Kan du huske din gamle Baby Born? Det er formentligt mange år siden, du sidst har proppet mad i munden eller mast farmors hjemmestrik ned over hovedet på den.

Men sådan er det ikke for Edith Serritslev fra Jelling. Selvom hun selv har børn, har den livagtige Reborn-dukke nemlig stjålet en del tid.

På trods af at have rundet de 65 år har Edit Serritslev hygget om sin dyre dukke. Men nu har hun netop sat sin dukke til salg på Den Blå Avis – og den er med en pris på 12.000 kroner den dyreste af slagsen blandt over 10.000 dukker på brugtsalgsgigantens hjemmeside.

Der var nærmest rift om hvem, der måtte have lov at holde hende. Det var helt tydeligt, at de ældre ikke så en dukke, de så en baby.

Edith Serritslev

Annonce

Håndlavet dukke fra USA

12.000 kroner kan virke som en pris, der er lige i overkanten for en dukke. Men Edith Serritslevs dukke er ikke en helt almindelig dukke.

Dukken har hun anskaffet fra USA, som er det eneste sted, der forhandler netop denne type dukke. Dukken er en håndlavet, unik Reborn-dukke. Det, der er med til at gøre dukken speciel er, at Edith Serritslev selv har kunne bestemme hårfarve og øjenfarve på dukken.

Udover at hun selv har designet dukken, er den helt unik, fordi den ligner en sprællevende baby – selvom den ligger musestille. Dukken vejer i omegn af tre kilo og er, som hun beskriver, "dinglevorn som en rigtig lille baby".

Annonce

Vakte glæde

Dukken ser så livagtig ud, at de fleste nok kunne snydes til at tro, at den er en rigtig baby. Sådan var det i hvert fald, da Edith Serritslev, der arbejder som social og sundhedsassistent, medbragte dukken på sin arbejdsplads.

Hun fortæller, at baby-dukken vakte stor glæde på trods af, at der altså er tale om et stykke legetøj.

- Der var nærmest rift om hvem, der måtte have lov at holde hende. Det var helt tydeligt, at de ældre ikke så en dukke, de så en baby, fortæller hun.

Denne artikel er oprindelig bragt på DBA's hjemmeside. Den bringes her i en lettere omskrevet form i Jelling Ugeavis.

Dukken ser meget livagtig ud. PR-foto
Dukken har både eget tøj, vugge, dyne, pude og sut. Den har endda også sin egen fødselsattest. PR-foto
Dukken er produceret i USA. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce