Annonce
Jelling Ugeavis

Det bliver intimt: Koncert med The White Album i Byens Café

The White Album giver koncert i Byens Café lørdag 26. oktober klokken 20. Arkivfoto: Mads Hansen
De seneste fire år er bandet blevet udvidet på alle måder – flere musikere, større produktioner, mere gear. Men nu er de tilbage i trioform.
Annonce

Jelling: Du kan opleve The White Album i Byens Café lørdag 26. oktober klokken 20.

- The White Album er som skabt til hyggen og den intime koncertoplevelse i Byens Café i Jelling. Og i særdeleshed fordi de har fundet vej tilbage til rødderne og deres trio opsætning, lyder det i en pressemeddelelse.

The White Album startede karrieren med at turnere England tyndt tilbage i starten af 2010’erne, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange, der skulle kunne stå alene og nøgne for sig selv uden den store produktion udenpå.

De seneste fire år er bandet blevet udvidet på alle måder – flere musikere, større produktioner, mere gear. Produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til at finde ind til sig selv igen, ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen.

Det sker med en håndfuld sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en nedbarberet trio setting med få elementer, for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen.

Annonce

Livskriser og utidigt pjat

- Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidigt pjat, siger et af bandmedlemmerne, Jakob Eilsø.

Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mand med hver en akustisk guitar, lover de.

Billetter kan købes på nettet eller i Byens Café.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce