Annonce
Jelling Ugeavis

DM i landevejscykling flyttes til 2021

Kim Thomsen fra Give Cykelklub kan godt lægge DM-ruterne på lager til 2021. Her får Give nemlig tildelt DM i landevejscykling igen efter 2020 blev aflyst på grund af coronakrisen. Arkivfoto: Jim Hoff
Cykelelskere i Jelling- og Give-området må vente til næste år med at opleve DM i landevejscykling i lokalområdet. Danmarks Cykle Union, Vejle Kommune og Give Cykelklub har nemlig valgt at flytte begivenheden til 2021.
Annonce

Jelling/Give: De danske mesterskaber i landevejscykling i Give er flyttet fra 2020 til 2021.

- 2021 bliver et helt enestående år for os, dansk cykling og alle danske cykelsportsfans, og jeg er sikker på, at hele landet kommer til at koge af begejstring – ikke mindst efter det her besynderlige år. Derfor er vi også sikre på, at DM-ugen i Give bliver endnu større, endnu mere spændende og endnu mere festlig i 2021, siger Danmarks Cykle Unions direktør, Martin Elleberg Petersen.

I Vejle Kommune er man ligeledes glad for løsningen, og viceborgmester Dan Arnløv ser meget frem til at få DM-felterne ud i det fantastiske cykelterræn, selvom det først bliver i 2021.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu får netop den folkefest i Give, som vi har set frem til. Den opbakning og det engagement, vi ser både blandt byens borgere, i det lokale erhvervsliv og i Give Cykelklub, fortjener de helt rigtige rammer, og det får vi nu. 2021 bliver en cykelsommer, vi kommer til at huske i mange år i kommunen, siger Dan Arnløv med henvisning til, at Vejle Kommune i juni-august ud over DM i Give også er startby for 3. etape af Tour de France og traditionen tro har kongeetapen i PostNord Danmark Rundt med mål i Vejle.

DM i landevejscykling skulle have være afholdt i Give fra 18. til 21. juni 2020. Ruten skulle blandt andet have gået gennem Jelling.

Danmarks Cykle Union arbejder nu på at finde en alternativ dato og en ny arrangør til DM 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce