Annonce
Jelling Ugeavis

Efter tre måneders stilstand: Hotellet på Haraldskær er genåbnet

Det historiske hus bag direktør Kari Brandsgård stod stille som hotel i tre måneder, før det genåbnede 8. juni. Coronatiden er blandt andet blevet brugt til renovering af en værelsesfløj. Arkivfoto: Leif Baun
Der har været tid til at tænke, planlægge og renovere en værelsesfløj på Sinaturhotellet på Haraldskær. Men på et tidspunkt bliver det nok. Så vil man bare gerne se gæster igen.

Skibet: Hotellet på Haraldskær genåbnede 8. juni. Det åbnede sammen med de fem andre Sinatur-hoteller.

Kari Brandsgård, der er direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, lægger ikke skjul på sin lettelse over at komme i gang igen:

- Vi har virkelig savnet både hinanden og vores gæster, så det bliver et glædeligt gensyn, siger hun, og serverer samtidig en omgang realisme:

- Vi ved at være forbi nogle virkelig hårde måneder. Jeg tror, der også ligger et par svære måneder foran os.

Da hotellet midt i marts gik fra en fuldt booket weekend til en fuld lukning på få timer, sagde hun, at det ville være heldigt, hvis man kunne være i gang igen om en måned. Det fik hun ret i, for der kom til at gå tre måneder.

Vi er ved at være forbi nogle virkelig hårde måneder. Jeg tror, der også ligger et par svære måneder foran os.

Kari Brandsgård

Der er lyspunkter

Hun ser dog også en stribe lyspunkter. En af de væsentlige er en totalrenovering af værelsesfløjen.

I den nye verden er der retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Horesta, som er blandt andet hotellernes brancheorganisation. Haraldskær har længe været i gang med at forberede procedurer, der sikrer, at alt bliver overholdt.

Mens hotellerne har stået tomme og medarbejderne har været hjemsendt med løn, har Kari Brandsgård selv udnyttet de stille uger til blandt andet at undersøge Sinatur-hotellernes opfyldelse af FN's 17 verdensmål.

Lyspunkter er også, at danskerne kommer til at holde ferie i Danmark i år. Om det bliver muligt at flyve, er uvist. Men om nogen tør sætte feriepengene på højkant hos et flyselskab og rejse ind i usikkerheden, synes tvivlsomt. Endnu et lyspunkt er, at de danskere der vælger Danmark har naturen meget højt på listen. En undersøgelse fra Analyseinstituttet YouGov peger i retning af, at "adgang til natur og strand" er vigtigere end prisen og madens kvalitet. Med Haraldskærs og de øvrige Sinaturhotellers placering ligner det et fornuftigt match.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce