Annonce
Jelling Ugeavis

Efter ufrivillig neddrosling: Jelling Kro er klar til sommergæsterne

Køkkenchef Michael Skovsgaard (i midten) er endelig kommet i gang med sin ansættelse på Jelling Kro, efter at den blev udsat på grund af coronanedlukningen. Arkivfoto: Anders Kynde
Sommeren er skudt i gang, og det er sæsonen hos Jelling Kro for alvor også - efter en ufrivillig neddrosling under coronanedlukningen.
Annonce

Jelling: Efter genåbningen af Jelling Kro 20. maj, hvor restaurationer ikke måtte have spisende gæster indenfor døren i over to måneder, har der været travlt på kroen.

Det fortæller Jelling Kro i en pressemeddelelse.

- Vi valgte en forsigtig start med et reduceret menukort, da vi var lidt spændte på, om folk turde gå ud for at spise. Det er dejligt at opleve, at der kommer gæster igen, siger Dorthe Kirstine Madsen, der sammen med manden Bjarne driver Jelling Kro.

De oplyser, at det nye sommermenukort blev taget i brug 10. juni.

- Her har vi kræset mere omkring flere hjemmelavede ting til frokost- og aftenretterne. Der er nyheder og der er de klassiske retter på kortet, siger parret.

Åbningstiden er udvidet, så der nu kun er lukket om tirsdagen. Pølsevognen ved kroen fortsætter med at holde åbent henover sommeren fra onsdag til søndag.

Annonce

Populær lejlighed

Udlejningen af "kro-lejligheden" er også kommet godt i gang.

- Vi har lavet en ombygning af de tre dobbeltværelser med fælles bad og toilet, så der nu er en en fleksibel lejlighed med egen indgang, opholdsstue og to soverum. Og vi har allerede haft en del udlejninger, fortæller Dorthe Kirstine Madsen.

Der er plads til syv personer i lejligheden.

- Kroen er aktør på Hærvejen, og sammen med Grejsdalstien, så er der mange, der benytter kroen til bespisning eller overnatning, lyder det fra Jelling Kro, der glæder sig til at byde velkommen i gårdhaven til en dejlig sommersæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Byens Bio viser musikfilm

Annonce