Annonce
Jelling Ugeavis

En flig af Berlusconi i biografen

Silvio Berlusconi er i fokus i biografen i denne uge. PR-foto
Man kan få en flig af sandheden om Silvio Berlusconi i denne uge i Byens Bio.
Annonce

Jelling: Ugens film omhandler en på mange måder kontroversiel italiensk regeringsleder.

Nogle beundrer ham, andre gør det modsatte, men uanset hvad, har han – Silvio Berlusconi – formået at sætte sit aftryk i nyere italiensk politik både som regeringsleder og i opposition.

Mest kendt er Berlusconi for sine fester og anklager om korruption, og i Paolo Sorrentinos film "Silvio og de andre" møder vi titelpersonen i 2008-2009, hvor hans dominerende position både politisk og privat er begyndt at vakle.

Hans tredje regering bryder sammen, og hans ægteskab er på vej mod opløsning, og filmen handler både om, hvordan Silvios magi forsvinder, og folk – eller i hvert tilfælde nogle folk – ser ham som en gammel mand, der ikke selv har opdaget, at han er gammel. Men den handler også om den karisma og selvsikkerhed, Berlusconi udstrålede.

Annonce

Overbevisende skuespil

Toni Servillo, kendt fra ”Il Divo”, er i rollen som Silvio Berlusconi – og han spiller så overbevisende, at man næsten er villig til at tro på hans lovtaler, lyder det fra Byens Bio i en pressemeddelelse.

Blandt de øvrige medvirkende er Elena Sofia Ricci, Ricardo Scamarcio og Alice Pagani, der spiller den unge Stella, som er medvirkende til at bryde fortryllelsen.

Det er ikke sandheden om Berlusconi, man får fortalt – men en flig af sandheden. Den oprindelige indspilning strækker sig over to film – ”Loro 1” og ”Loro 2” – men er sammenklippet til en international forkortet udgave på cirka 150 minutter.

Annonce

Insekterne er der stadig

Ugens eftermiddagsforestilling er stadig den anden film i rækken om nogle populære små insekter – myren, mariehønen og alle deres små venner i "Minisekterne – på nye eventyr".

Filmen tager udgangspunkt i, at en lille mariehøne ved en fejl sendes langt væk, og de andre små dyr må på en redningsaktion, der fører dem til en tropisk regnskov, som så også må reddes. Animationsfilmen er med dansk tale og summen, så alle aldersklasser kan være med.

Se nærmere om filmene og visningstider på www.byensbio.dk og www.facebook.com/ByensBio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce