Annonce
Jelling Ugeavis

En reklamefotograf bliver nabo til Jellingmonumenterne

Pia Enghild glæder sig over lysindfaldet i det nye fotostudie i Gormsgade. Foto: Mette Mørk
Reklamefotograf Pia Enghild flytter sit firma ind i Gormsgade 17 ved Jellingmonumenterne. Men lokalet skal ikke bare benyttes til hendes eget erhverv – det skal åbnes op for hele byen.
Annonce

Jelling: Pia Enghild har forelsket sig i Jelling, efter hun flyttede til byen for tre år siden.

- Jeg blev meget overrasket over den positive stemning og ånd, der er i byen. Der er masser af liv og mange, gode tilbud og aktiviteter taget i betragtning af byens størrelse, fortæller Pia Enghild, der har to drenge på 12 og 14 år.

Derfor var hun også særligt interesseret i butikslokalet i Gormsgade 17, da det blev ledigt for et år siden, efter at Botanik by Rebekka flyttede hen på hjørnet af vejen. Her så Pia Enghild gode muligheder i at benytte lokalet som arbejdsplads for hendes firma, som de seneste 10 år har haft adresse i Vejle.

Dengang var ejeren af ejendommen, Verner Pedersen, allerede i dialog med en anden erhvervsdrivende, men da det ikke blev til noget alligevel, var banen åben for 51-årige Pia Enghild.

Pia Enghild har omkring 20 års erfaring som selvstændig reklamefotograf. Foto: Mette Mørk
Annonce

Åbningsreception

Som reklamefotograf er Pia Enghild ofte ude af huset. Derfor håber hun, at lokalet kan benyttes til andet end hendes egen virksomhed.

- Jeg vil gerne åbne lokalet op for hele byen. Med sådan en lokation vil det være kedeligt, hvis det ikke bliver taget mere i brug, mener hun.

Indtil videre har hun lavet en aftale med instruktør Anne Nyeng, der vil undervise i Mindful Hatha Yoga hver torsdag fra klokken 17.30 til 19.

- Lokalet kan for eksempel bruges til at afholde møder eller kurser, men jeg er også åben over for andre idéer, siger Pia Enghild.

Hun holder åbningsreception for alle interesserede på den nye adresse torsdag 5. marts klokken 16 til 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce