Annonce
Jelling Ugeavis

Få dage før premieren: Får vi svaret i Jelling Matador Mix?

Jim Højbjerg er blandt folkene bag den nye forestilling fra Jelling Teaterselskab. PR-foto
Nu er der ikke længe til, at Jelling Teaterselskab prøver at finde frem til svarene på flere spørgsmål i forestillingen Jelling Matador Mix, der har premiere i den kommende weekend.
Annonce

Jelling: Fredag, lørdag og søndag er det endelig blevet tid til forestillingen Jelling Matador Mix, som fremføres på Jelling Friskole.

Bag forestillingen er Jelling Teaterselskab, som har sat sig for at omsætte Matadors Korsbæk til en Jelling kontekst. Teaterselskabet har sendt følgende besked, før forestillingen i weekenden:

"Gennem den økonomiske farce Jelling Matador-Mix vil Teaterselskabet spidde de lokale Matadorfigurer.

Måske finder vi svar på nogle af de spørgsmål, vi alle har stillet gennem årene: Var det f.eks. overlagt mord da Misse lukkede den stakkels lærer Andersen ud på altanen? Vil vi måske i Jelling regi opleve noget lignende?

Vi krydser fingre for, at Misses ondskab ikke slår igennem, når det livlige stykke spilles i Jelling. Følg løjerne, og se om Grisehandlerens hund får en chance på scenen.

Af sikkerhedsmæssige grunde vil det ikke være tilladt publikum at medbringe hunde i tilfælde af, at grisehandleren skulle have sin hund med."

Jelling Matador Mix

Forestillingen kan ses på Jelling Friskole i dramasalen:

- Fredag 15. november 2019 klokken 20

- Lørdag 16. november 2019 klokken 20

- Søndag 17. november 2019 klokken 19

Billetter kan købes i Superbrugsen i Jelling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce