Annonce
Jelling Ugeavis

Fem spørgsmål til Nybolig: Sådan har coronakrisen påvirket boligmarkedet i Jelling

Ejendomsmægler Steffen Tornvig fra Nybolig er optimistisk på boligmarkedets vegne trods coronakrisen. Arkivfoto: Leif Baun
Hverdagen har ikke været den samme, siden coronakrisen nåede til Danmark. Men hvordan har krisen sat sit præg på boligmarkedet i Jelling? Vi har stillet de samme fem spørgsmål til byens to ejendomsmæglervirksomheder, Nybolig og Realmæglerne.
Annonce

Jelling: Nybolig Jelling havde i 2019 det bedste år i 7300 Jelling, siden boligbutikken med Steffen Tornvig i spidsen flyttede ind på Gorms Torv i 2016. Her oplevede Nybolig et år med flere salg, stigende priser og faldende liggetider.

Mens nogle erhverv har været nødt til at lukke ned på grund af coronaudbruddet, har det ikke stået stille hos ejendomsmæglerne. Alligevel har coronakrisen sat sit præg på boligmarkedet i byen, men ejendomsmægler Steffen Tornvig fra Nybolig er fortsat optimistisk.

Han svarer her på fem spørgsmål om coronakrisen og det lokale boligmarked.

Jeg er og bliver optimistisk for denne dejlige by.

Steffen Tornvig, Nybolig

Annonce

Fem spørgsmål

1. Kan du fortælle lidt om din oplevelse af boligmarkedet i 7300 Jelling lige her og nu?

Aktiviteten af fremvisninger er stadig god, men der er en smule stilstand i nye emner. Det er et landsdækkende tema med færre ejendomme, der bliver sat til salg.

Vi klager dog ikke, og vi har stadig mange gode og spændende ejendomme på hylderne.

2. Hvordan tænker du, at boligmarkedet i lokalområdet vil se ud det kommende halve år?

Jeg tænker, at markedet vil genfinde sit normale leje stille og roligt

3. Forventer du en nedgang som et slags efterslæb i forbindelse med coronakrisen?

Med udgangspunkt i et faldende udbud må det antages, at salget vil falde i samme omfang.

4. Kan vi holde huspriserne her i området? Jeg er egentlig ikke nervøs for, om priserne vil falde. Måske en midlertidig nedgang, men ikke et betydeligt niveau.

Det er klart, at eskalerer arbejdsløsheden, ja, så kan og vil priserne falde, men vi skal huske på, at ved sidste krise (hvis man må kalde denne periode dette), der havde vi en rente, der var 5-6 procent højere og ingen hjælpepakke til virksomhederne.

Jeg er og bliver optimistisk for denne dejlige by.

5. Hvad har du som ejendomsmægler indtil videre lært af coronakrisen?

Jeg har lært og erfaret, at vores kunder - både købere og sælgere - er meget realistiske og imødekommende overfor forandringer. De har stor respekt for, at vi ikke kan trylle, men trods omstændighederne stadig forsøger at løse kundernes boligdrømme på bedste vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce