Annonce
Jelling Ugeavis

Folk skal mærke fællesskabet: Gormshallen får ny formand

Cathrin Tromborg er ny bestyrelsesformand i Gormshallen. Foto: Mette Mørk
Gormshallen har fået ny bestyrelsesformand, og valget er faldet på Cathrin Tromborg Bræstrup, som gerne vil kæmpe videre for fællesskabet og det gode foreningsliv.

Jelling: Der kommet en ny kvinde i front for Gormshallen. 47-årige Cathrin Tromborg Bræstrup overtager formandsposten efter Bjarne Siersbæk, som efter fire et halvt år som formand har besluttet sig for at stoppe i hallens bestyrelse.

Cathrin Tromborg Bræstrup har, siden hun var barn, haft sin daglige gang i Gormshallen, og hun er derfor fyldt med glæde og ærefrygt over nu at stå i spidsen.

- For mig har Gormshallen haft en stor betydning. Jeg har jo nærmest boet i hallen i en periode som barn og gået til alverdens sportsgrene. Så derfor er Gormshallen vigtig, og den er på mange måder et omdrejningspunkt for folk i Jelling, siger Cathrin Tromborg Bræstrup.

Annonce

Vigtigt at dyrke fællesskabet

For Cathrin Tromborg Bræstrup er det vigtigt, at en by som Jelling har et sted, hvor man kan dyrke fællesskabet, og derfor vil hun arbejde for, at Gormshallen fortsat vil være sådan et sted.

- Det er afgørende for en by, at der er nogle muligheder for at være aktiv, og vi kan jo også se, at der er rigtig mange, som bruger Gormshallen, og det skal vi holde fast i. Vi ser jo gerne, at alle kommer og tager del i de oplevelser, som hallen giver rum for, siger hun.

Cathrin Tromborg er ny bestyrelsesformand i Gormshallen. Foto: Mette Mørk

Cathrin Tromborg Bræstrup ønsker at fortsætte i samme spor, som den afgående formand havde lagt. Og det betyder, at der fortsat skal udvikles.

- Vi har en masse projekter i gang, fordi det er vigtigt, at den udvikling, vi er inde i, ikke går i stå. Vi følger med i, hvad folk efterspørger, og det har blandt andet været padelbaner, som vi nu skal i gang med at bygge. Vi vil gerne, at folk har muligheden for at dyrke den sport, de ønsker her, så de ikke skal køre til andre byer, siger Cathrin Tromborg Bræstrup.

Annonce

Mere kommunikation

Udover at være ny på formandsposten er Cathrin Tromborg Bræstrup også kommunikationschef på Sygehus Lillebælt. Og lige netop kommunikation vil hun have et stort fokus på i sit arbejde i hallen.

- Hvis vi gerne vil have nye medlemmer og også beholde dem, vi har, så er det vigtigt, at vi er synlige. Synlige i hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde. Vi skal gøre folk opmærksomme på, at vi er her, og det er så her, at dialog og kommunikation kommer ind i billedet, siger hun.

Det er afgørende for en by, at der er nogle muligheder for at være aktiv, og vi kan jo også se, at der er rigtig mange, som bruger Gormshallen, og det skal vi holde fast i.

Cathrin Tromborg Bræstrup

Ifølge Cathrin Tromborg Bræstrup vil bestyrelsen derfor løbende tale med brugerne og lytte efter deres ønsker.

- Vi kan selvfølgelig ikke efterkomme alles ønsker, men vi kan have en god dialog og gøre, hvad vi kan for, at der er ordentlige faciliteter. Det betyder blandt andet også, at der er rent og pænt her og en god service. Så vi stiller krav til os selv, men det gør vi også til vores medlemmer. Gormshallen er vores alles hal, og vi skal passe godt på den, siger hun.

Annonce

Sport kan samle folk

Udover at være ny formand er Cathrin Tromborg Bræstrup også selv meget aktiv i hallen og dyrker både tennis, fodbold, håndbold og træner i fitness.

- Vi skal være stedet for bevægelse, fællesskab og socialt samvær i byen, og det er der gode muligheder for. Selv hvis man ikke dyrker noget sport, kan man komme og se en opvisning eller en kamp. Og på den måde mærker man også den glæde og det fællesskab, der er gennem sport og motion. Og så er der jo også stadig mulighed for at leje vores lokaler til fødselsdage og fester. Så hallen er på mange måder et sted, hvor man kan samles, siger hun.

Cathrin Tromborg Bræstrup bor selv i Jelling med sin mand og to børn. Hun har været medlem af hallens bestyrelse siden februar 2020.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med JfS Fælles og alle afdelingerne, medarbejderne i hallen og ikke mindst brugerne selvfølgelig. Det er jo dem, vi er her for, siger Cathrin Tromborg Bræstrup

Annonce

Mest læste

Annonce
Jelling Ugeavis

Jelling inviterer til Danmarks nordligste folkefest

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Egtved Posten

Billige busbilletter og bedre boliger: Fem gange ældrerådet har haft indflydelse på vigtige beslutninger i Vejle Kommune

Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Folk skal mærke fællesskabet: Gormshallen får ny formand

Jelling Ugeavis

Bliv udvekslingsstudent: Nu kan Jelling Rotary igen sende unge ud i verden

Jelling Ugeavis

Til angreb med skjold og sværd: Daniel og Henriette slås som de gamle vikinger

Jelling Ugeavis

Vild natur og lokale kræfter: Ny lokalrådsformand er klar til at kæmpe for nærmiljøet

Mest læste

Jelling Ugeavis

Nu er der kilometerlange omveje i flere uger: Gravearbejde spærrer trafikken på besværligt punkt ved Fårup Sø

Seneste nyt

Jelling Ugeavis

Dans skal knytte bånd på tværs: Asylcentret inviterer borgere indenfor i nyt projekt

Jelling Ugeavis

Coronaen gjorde ondt på Klubben: Nye lokaler og lyskæder skal lokke de unge tilbage

Jelling Ugeavis

SuperBrugsen jubler: Stort problem er endelig kommet til livs

Jelling Ugeavis

De udenlandske gæster blev væk: Alligevel blev det en god sommer i Jelling

Jelling Ugeavis

Nicolaj blev uddannet i 2018, og nu er han ny afdelingsleder for 17 medarbejdere: Jeg har fundet min rette hylde

Jelling Ugeavis

Her er ugens film i Byens Bio: Birthe Neumann fremstiller Blixen som djævelsk, rørende og sjov

Jelling Ugeavis

Var du også vild med fællessang? - Nu er koret klar igen med ny mand i spidsen

Jelling Ugeavis

Film i Byens Bio: Sensommer med stærke kvinder

Jelling Ugeavis

Rebekka har skabt en have for mennesker og bier: Oase er skudt frem iblandt vikinger og tusindvis af turister

Jelling Ugeavis

Britta og Finn glæder sig til at synge igen

Jelling Ugeavis

Siri har etableret egen virksomhed med håndsyet læder efter seks år i England

Jelling Ugeavis

Veterantoget er klar til sommerens sidste tørn

Jelling Ugeavis

Jens' økologiske mikrobageri har været en bragende succes: - Jeg kan ganske enkelt ikke følge med

Jelling Ugeavis

Top 5: Her er de mest instagrammable spots i Jelling og omegn

Annonce