Annonce
Jelling Ugeavis

Fra bondekone til rejsearrangør: Hun fortæller om sit liv før release på lokalhistorisk blad

I 1998 stiftede folkeskolelærer Inge Mols rejseselskabet Mols Rejser. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Inge Mols holder foredrag i Byens Hus i forbindelse med præsentationen af den nyeste udgave af lokalhistorisk årsskrift.
Annonce

Jelling: Torsdag den 21. november kan man høre Inge Mols fortælle om sit liv ved et foredrag i Byens Hus. Inge Mols vil fortælle om sit aktive liv, fra hun var barn i Vindelev, til hun blev bondekone og siden aktiv i rejsebranchen.

Foredraget, der arrangeres af Lokalhistorisk Forening for Jelling, Kollerup-Vindelev og Hvejsel Sogne, begynder klokken 19.30.

Livet i rejsebranchen for Inge Mols begyndte med, at hun sammensatte et to dages besøg til København i 1988. Et af højdepunkterne på turen var, da de tog en tur i Tivoli, hvor mange af deltagerne ikke havde været, siden de var på tur med skolen. Det var en af de første ture, som Inge Mols sammensatte, men langt fra den sidste.

Bagefter præsenterer journalist og forfatter Leif Baun den nyeste udgave af Svundne Tider, som netop er skrevet færdig. Det er den 22. årgang af det lokalhistoriske årsskrift for Jelling, Kollerup-Vindelev og Hvejsel Sogne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce