Annonce
Jelling Ugeavis

Fra datamatiker til lille skønhedsklinik: Laila pepper dine negle, ben eller vipper op

Laila Kolind laver negle, vipper, bryn og vokser ben i firmaet Lailalak. Et firma, der primært holder til i hjemmet på Fåruplund i et tidligere opbevaringsrum, der er lavet om til skønhedsklinik. Foto: Mette Mørk
44-årige Laila Kolind har åbnet sin egen lille skønhedsklinik i hjemmet, hvor hun udfolder sig inden for negle- og voksbehandling samt vipper og bryn.

Jelling: Hvad der de sidste tre år har været en hobby, skal nu være en levevej for Laila Kolind.

Hun har i år startet sit eget firma, Lailalak, hvor hun både fikser negle, løfter vipper og fjerner hår.

- Jeg er oprindelig butiksuddannet i en bogforretning. Senere blev jeg datamatiker og har arbejdet med it-service og kundesupport i 20 år. Men under coronaudbruddet i foråret fik jeg tid til eftertanke, så jeg sagde mit job op, og fra 1. juli startede jeg officielt som selvstændig, fortæller Laila Kolind.


Det handler ikke om at være hellig, for kunstige vipper kan også se flotte ud. Jeg ønsker det bare ikke selv, og så kan jeg ikke stå inde for at lave det på andre.

Laila Kolind


I et tidligere job døjede Laila Kolind i en periode med stress, men hun oplevede, at det var et frirum for hende at lakere negle. Foto: Mette Mørk

Så nu sidder hun hjemme i privaten på Fåruplund i et tidligere opbevaringsrum, der er shinet op til at være hendes nye skønhedsklinik. Rummet fylder ikke mange kvadratmeter, men der er både plads til en briks og et bord, hvor hun kan udfolde sig.

Derudover er hun en dag i ugen hos en frisør i Ølgod.

- Men jeg er også mobil og tager gerne ud til arrangementer. Det kan være et polterabend, et arrangement i medarbejderforeningen eller noget helt tredje. For eksempel var der en gruppe kvinder, der nød tapas og rosé, mens jeg ordnede deres negle, fortæller hun.

Vil helst forfine

For Laila Kolind er det vigtigt, at når hun eksempelvis lakerer negle, så skal det ikke gå ud over det, der er i forvejen.

Det gælder også, når hun har besøg af neglebidende kunder.

- Jeg gør ikke neglene længere. For selv om de er helt nedbidte, lægger jeg ikke noget kunstigt på. Samtidig er det skånsomt, fordi man ikke skal file i neglene. Jeg vil hellere få folk til at vænne sig af med at bide negle, lappe flosser sammen og give en styrkebehandling, som trækker ned i neglene som et slags filter. Følelsen af, at der er noget på neglene, gør, at man flytter fokus væk fra at bide i dem, forklarer Laila Kolind, der også selv har en fortid som neglebider.

Laila Kolind er 44 år. Hun bor i Jelling med sin mand og to børn. Foto: Mette Mørk

- Og faktisk har jeg også haft mandlige kunder, som får hjælp til at komme af med deres dårlige neglebider-vane, tilføjer hun.

Generelt forsøger hun at undgå kunstige behandler. Det gælder også, når hun laver et såkaldt lash lift, som går ud på at løfte og bue øjenvipper.

- Jeg vil hellere forfine i stedet for eksempelvis at lave kunstige vipper. Det handler ikke om at være hellig, for kunstige vipper kan også se flotte ud. Jeg ønsker det bare ikke selv, og så kan jeg ikke stå inde for at lave det på andre, siger hun.

Laila Kolind tilbyder også voksbehandlinger af alt fra ben til bikinilinje eller bryn - og meget af det, som befinder sig derimellem. Ja, selv hår i næseborene kan vokses væk.

Åbningstider, booking og flere oplysninger om Lailalak kan findes på nettet.

Tørremaskinen kan på få sekunder tørre neglene, så man hurtigt kan lægge næste lag på. Foto: Mette Mørk
Du kan også købe en pakkekalender hos Lailalak. Foto: Mette Mørk
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce