Annonce
Jelling Ugeavis

Frisørsalonen på Meta Marie i Gadbjerg genåbner med rutineret frisør ved roret

Det er den 54 årige Lene Jørgensen, der med virkning fra 15. januar har forpagtet frisørsalonen på Meta Marie. Dermed har Gadbjerg og omegn atter sin egen frisør. Foto: Thorkil Hansen

Så er der godt nyt til alle langhårede borgere i Gadbjerg og omegn. Efter at salonen på Meta Marie Hjemmet har været lukket ned siden november, kommer der nu en ny selvstændig frisør i salonen på Meta Marie Hjemmet.

Annonce

GADBJERG:Det er 54 årige Lene Jørgensen, der med virkning fra 15. januar har forpagtet salonen. Dermed har Gadbjerg og omegn atter sin egen frisør.

Lene er en erfaren dame, idet hun har arbejdet indenfor faget i ca. 41 år. Hun startede i sin tid som hjælpepige efter skoletid i Eva Salonen i Vejle.

Herefter tog Lene en 4-årig frisør- og kosmetiker uddannelse og er således uddannet dame- og herrefrisør i Eva Salonen i Vejle i 1985. Efter at have mødt Peter, som hun nu er gift med på 29. år, flyttede parret til Holstebro, hvor begge arbejdede som selvstændige. Parret har sammen 4 børn på henholdsvis 20, 22, 26 og 29 år.

- Jeg etablerede mig med egen salon med 7 ansatte. Det var en sjov tid med mange gode minder, fortæller Lene Jørgensen, der for cirka fem år siden flyttede parret tilbage til Vejle sammen med Peter.

Lene Jørgensen har også en uddannelse som social- og sundhedshjælper og har som sådan beskæftiget sig med det, sideløbende med frisørfaget.

-Det er og bliver nu frisørjobbet, der ligger hjertet nærmest, og det er da også derfor, at der nu igen skal satses fuldt ud på frisørfaget. Jeg ser gode muligheder i Gadbjerg og glæder mig til at komme i gang igen med min egen salon, siger Lene Jørgensen, der satser på, at hun kan være med til at bringe stabilitet til foretagendet efter en lidt omtumlet periode i salonen på Meta Marie.

Et frisørjob er ikke blot en klipning der passer til ansigtet, det er også ren kunst. Man vælger en frisure, et look der passer til det unikke menneske og deres personlighed. Det er vigtigt, at kunderne føler sig set og hørt, og at de går fra salonen med en god oplevelse og føler sig glade og tilfredse med resultatet.

- Lene Jørgensen, Gadbjergs nye damefrisør
Annonce

Frisørjobbet er også kunst

Åbningstiderne i Meta Marie salonen bliver i første omgang følgende: Tirsdag og onsdag fra kl. 9,30 til 20,00, torsdag og fredag fra kl. 9,30 til 17,00. Lørdag kun efter aftale.

Mandagene er afsat til klipninger ude af huset for de mennesker, som ikke selv har mulighed for at komme i salonen. Det er blot at bestille en tid til en klipning i eget hjem.-Så alt i alt burde selv den travleste familie kunne finde en tid der passer ind uden stress, vurderer Lene Jørgensen, der faktisk har et ganske spændende syn på det at være frisør.

-Et frisørjob er ikke blot en klipning der passer til ansigtet, det er også ren kunst. Man vælger en frisure, et look der passer til det unikke menneske og deres personlighed. Det er vigtigt, at kunderne føler sig set og hørt, og at de går fra salonen med en god oplevelse og føler sig glade og tilfredse med resultatet. Det skal være en god oplevelse fra start til slut. Der findes ikke noget bedre end at se en glad kunde forlade salonen, lyder det fra Lene Jørgensen, der løbende holder sig opdateret med kurser og trends indenfor frisørområdet.

I anledning af åbningen den 15. januar vil Lene Jørgensen køre tilbud på dame og herreklip. Samtidig sætter hun 2 gavekort på en gratis klipning på højkant blandt de, der bliver klippet den 15. januar.

-Jeg glæder mig til at byde velkommen som familiens nye frisør her i Gadbjerg, og jeg glæder mig til at møde egnens befolkning. Jeg håber meget, at folk kigger ind og hilser på og får en kop kaffe eller te, siger Lene Jørgensen, der gennem hele januar måned vil køre med gode tilbud til hele familien

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce