Annonce
Jelling Ugeavis

Højagercentrets Vennekreds er tilbage i sving

Krolf er et hit i Jelling. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Aktiviteterne genoptages stille og roligt hos Højagercentrets Vennekreds, som har nyt om boldspil, sankt hans og en pølsevogn.
Annonce

Jelling: Er du til krocket, petanque eller krolf, er der godt nyt. For hos Højgagercentrets Vennekreds sættes der nu gang i aktiviteterne efter en pause under coronanedlukningen.

Således skal der spilles krocket- og petanquekuglerne fra onsdag 10. juni klokken fra klokken 9.30 til 11.30 på plænerne nord for Højagercentret. Her bliver der spillet hver onsdag henover sommeren, og Ernst Hoffmann fra Højagercentrets Vennekreds opfordrer både nybegyndere og øvede at dukke op.

Han kan i øvrigt afsløre en lille nyhed:

- Vi oplever stor interesse for at spille krolf, der er en blanding af krocket og golf. De sidste par år har krolf faktisk været så attraktiv, at vi har anskaffet et nyt sæt, så vi laver en ekstra bane, fortæller Ernst Hoffmann.

Kroens pølsevogn lægger vejen forbi Højagercentret torsdag 11. juni. Arkivfoto: Anders Kynde
Annonce

Pølser på vej

En anden nyhed fra Højagercentrets Vennekreds kommer særligt beboere og ansatte på Højagecentret til gode.

Således er der torsdag 11. juni klokken 11 besøg fra Jelling Kro, som stiller pølsevognen op foran plejecentret.

- Vi havde møde i vennekredsen forleden og talte om, hvad vi kunne gøre for at hjælpe Højagercentret, der jo stadig er lukket for besøgende på grund af coronasituationen. Vi plejer at arrangere en havefest med 200 mennesker hver sommer, og den skulle i år have været den 11. juni, men så mange mennesker må vi jo ikke være. Som kompensation for, at de bliver snydt for en havefest, har vi derfor valgt at bruge pengene på, at beboere og medarbejdere kan få noget fra pølsevognen, forklarer Ernst Hoffmann.

Der er også planer om at lave en alternativ sankt hans-fejring i år, fortæller Ernst Hoffmann, men det vil der komme nærmere informationer om senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Gymnaster i fuldt firspring

Annonce