Annonce
Jelling Ugeavis

Han har selv været flygtning: Nu vil han give andre håb med koncert

Musikeren Clovis vil indgyde håb og inspirere andre til at kæmpe for deres drømme. Pr-foto: Jens Nordhausen
Musikeren Clovis har selv været flygtning, og nu vil han give håbet om en fremtid videre med en koncert og et foredrag på asylcenteret i Jelling.

Jelling: Når man går gennem svære tider, kan det være en støtte at høre om andre, der har været i en lignende situation og er kommet ud på den anden side.

Det er også tilfældet den 8. september, når musikeren Clovis giver koncert for beboerne på asylcenteret i Jelling. 26-årige Clovis med det fulde navn Osee Clovis Nkzabahizi har selv boet på et asylcenter og vil gerne inspirere andre til at følge deres drømme og bevare håbet selv i svære tider.

- At gå fra at bo i en flygtningelejr i Afrika til at bo i Danmark har været meget rørende, og jeg vi gerne give lidt tilbage. Mine oplevelser har givet mig troen på, at alt nok skal løse sig, og det vil jeg gerne give videre, for det er håbet, der holder mig i gang, siger han.

Annonce


Mine oplevelser har givet mig troen på, at alt nok skal løse sig, og det vil jeg gerne give videre, for det er håbet, der holder mig i gang.

Clovis


Værdi for fællesskabet

Derfor holder han også et foredrag om sin vej i livet, inden koncerten begynder. Det hele bliver til i samarbejde med Røde Kors Jelling, der hilser kulturelle indslag velkommen.

- De her kulturoplevelser har stor værdi for at skabe fællesskab. Når man bor på et asylcenter, kan det være svært at se, hvordan man kan blive en del af det danske samfund, og hvordan man kan realisere sine drømme, så jeg håber, at Clovis' fortælling kan virke inspierende, siger Dennis Larsen, frivilligkoordinator hos Røde Kors Jelling, der havde håbet på, at det kunne have været et fællesskabende arrangement for byen og asylcenteret, men som må se sig slået af corona-restriktioner.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce