Annonce
Jelling Ugeavis

Her kan havetrampolinen ikke være med

Christina Christensen fra Jelling fS var med i Jydekop Open for deltagere over 14 år. Hun sikrede sig bronze i finalen. Foto: Mette Mørk
Annonce

Kollerup: Palmesøndag var der Jydekop Open for stortrampolin-springere i Kollerup.

Her træner Jelling fS til dagligt med gymnastikafdelingens to trampolinhold, der i øvrigt består af 16 medlemmer. Denne søndag gjaldt det dog sæsonens sidste mesterskab for de dygtigste springere fra primært Helle, Vejen, Borup, Daugaard og Jelling. I alt deltog 26.

Der var én deltager i gang ad gangen, og de valgte selv, hvilken af de fire opstillede trampoliner de ville springe på. Forud havde de afleveret en seddel til dommerne med et program på ti spring, de ville gennemføre. Alle deltagere skulle springe to gange.

Af lokale springere var blandt andet Christina Christensen fra Jelling fS med i kategorien for deltagere over 14 år, og hun sprang sig til bronze i A-rækken, der er for de bedste i hendes kategori. - Det er et flot resultat, men jeg er sikker på, at hvis man spørger Christina, så er hun også lidt skuffet, for hun vandt sidste års mesterskab, og hun lå nummer et efter de indledende spring. Men sådan er det, og det er stadigvæk godt klaret, fortalte træner Lars Christensen efterfølgende.
Anna Gosvig (t.v.), 11 år, og Anna Vonge Christensen, ni år, var på hjemmebane til Jydekop Open, da de til dagligt træner i Kollerup på Jellings hold for stortrampolin. Søndag var de bedste af gymnasterne samlet til sæsonens sidste stævne. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce