Annonce
Jelling Ugeavis

Hr. Weyse gæster Skibet

Jens Jacob Tychsen, kendt som Hr. Weyse fra "Badehotellet", er bakket op af Prinsens Musikkorps, når han er solist ved nytårskoncerten i Skibet Hallen 18. januar 2020. PR Foto
Annonce

Skibet: Skibet Event inviterer til nytårskoncert lørdag 18. januar med Jens Jacob Tychsen, bedre kendt som Hr. Weyse fra "Badehotellet", og Prinsens Musikkorps ledet af dirigent René Bjerregaard Nielsen.

Jens Jacob Tychsen fik sit store folkelige gennembrud i 2013, da han sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i "Badehotellet".

Skibet Hallen kommer fra klokken 19.30 til at swinge til toner, fra en tid hvor nogle af verdens største kunstnere var på sit højeste, så mon ikke både Dean Martin, Frank Sinatra med flere er på aftenens repertoire.

To tredjedele af billetterne er allerede solgt, og arrangørerne satser igen i 2020 på stort set udsolgt som de foregående år.

Billetter købes på Skibet Events hjemmeside, hvor du også har mulighed for at bestille en nytårsmenu på Hotel Bredehus samt at forudbestille drikkevarer til pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Byens Bio viser musikfilm

Annonce