Annonce
Jelling Ugeavis

Hvem skal have frivilligprisen i JfS?

I marts 2019 uddelte Jelling forenede Sportsklubber for første gang Frivilligprisen. Blandt syv stærke nomineringer blev det Steffan Wetke, der løb med prisen. Han er træner for floorball-damerne i Jelling Tigers. Arkivfoto: Mette Mørk
Jelling forenede Sportsklubber uddeler til marts for anden gang en frivilligpris.
Annonce

Jelling: Så er det tiden, hvor årets frivillige i Jelling forenede Sportsklubber skal kåres. JfS takker alle, som på den ene eller anden måde, har bidraget til, at cirka 2600 medlemmer fordelt over 17 sportsgrene efter endt træning går hjem med en positiv oplevelse.

Så hvis man ønsker at påskønne én af de frivillige, som har gjort en særlig indsats, så er chancen der nu. Man kan nemlig indstille en person til at modtage årets frivillighedspris 2019.

Prisen overrækkes på JfS’s generalforsamling i Gormshallen 11. marts.

Annonce

Alle kan indstille

Alle kan indstille til prisen. Man kan nominere flere personer, ligesom flere personer kan nominere sammen. Man kan ikke nominere sig selv. Ellers gælder følgende krav:

Prismodtageren skal være en person/et team, der ikke får løn for at gøre et stykke arbejde i Jelling forenede Sportsklubber. Prismodtageren skal være tilknyttet foreningen som instruktør, træner, frivillig, bestyrelsesmedlem, forældre eller have anden nær relation til foreningen.

Man indstiller en kandidat til årets frivilligpris ved at udfylde formularen på JfS' hjemmeside. Sidste frist for at indstille en kandidat til frivilligprisen er 14. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce