Annonce
Jelling Ugeavis

Idrætsforening indstifter ny pris: Hvem har ydet en særlig indsats i 2018?

De seneste to år har skytten Kristine Rødsgaard Christensen vundet sportsprisen i Jelling fS, som sidste år blev uddelt for 42. gang. Arkivfoto: Mette Mørk

For at hylde en ekstra værdsat frivillig har Jelling fS oprettet en ny pris. Alle kan være med til at indstille mulige kandidater.

Annonce

Jelling: To priser bliver til én, og fremover har alle mulighed for at indstille mulige kandidater til Jelling fS' nye frivilligpris.

Prisen, som fremover skal uddeles en gang om året, gives for at hylde en frivillig person eller gruppe af personer, der i løbet af det forgangne år har ydet en særlig indsats for foreningen. Den erstatter de to tidligere priser, sportsprisen og lederprisen, der har været uddelt 42 og 26 gange.

For at komme i betragtning til frivilligprisen skal man eksempelvis være en ikke-lønnet frivillig, som gør et stykke arbejde i idrætsforeningen, som gavner andre end sig selv og ens familie. Prismodtageren kan også være tilknyttet Jelling fS som instruktør, træner, frivillig, bestyrelsesmedlem, forældre eller have en anden nær relation til foreningen.

Det behøver ikke være et bestyrelsesmedlem eller en udøver. Det kan ligeså godt være en, der hjælper med vandet til håndbold, kridter fodboldbaner op eller bager kage til sociale sammenkomster.

Ole Holmgaard, formand for Jelling fS Fælles
Annonce

Alle kan indstille

- I forbindelse med, at vi gerne vil forny prisuddelingen, vil vi gerne give en pris til de frivillige, for så er den også bredere. Det behøver ikke være et bestyrelsesmedlem eller en udøver. Det kan ligeså godt være en, der hjælper med vandet til håndbold, kridter fodboldbaner op eller bager kage til sociale sammenkomster, siger formanden for Jelling fS Fælles, Ole Holmgaard.

Alle kan indstille kandidater til prisen via Jelling fS' hjemmeside indtil 6. februar. Det er muligt at indstille flere personer, og en gruppe af personer kan også gå sammen for at nominere en kandidat.

Vinderen offentliggøres ved foreningens generalforsamling i marts.

Jelling fS er med over 2500 medlemmer Vejle Kommunes største idrætsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce