Annonce
Jelling Ugeavis

Jelling Golfklub afholder åbningsmatch - omgivet af skov og biler

Lørdag 20. juni er der åbningsmatch i Jelling Golfklub. Arkivfoto: Mads Hansen
VW/Skoda har atter indgået samarbejdsaftale med Jelling Golfklub om klubbens åbningsmatch lørdag 20. juni 2020 i tidsrummet klokken 9 til 17.
Annonce

Jelling: En åbningsmatch den 20. juni? Ja, det hører til sjældenhederne, at Jelling Golfklub har placeret den årlige åbningsmatch så sent, men sådan er det i et år med Covid-19 og forsamlingsrestriktioner.

Åbningsmatchen har igen i år navnet "VW/Skoda-matchen". Det er Volkswagen Vejle, der står bag ved aftalen. Salgschef Kim Petersen udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi havde en god oplevelse i 2019 med Jelling Golfklub, hvor mange af vores gode kunder i Jelling og omegn kiggede forbi. Det gælder kunder til både VW- og Skoda-modellerne. Det var spændende at fremvise forskellige VW-/Skoda-modeller i områder ved klubben, så det gør vi gerne igen. Vi håber, at der kommer mange borgere ned til Jelling Skov for at se det forskellige udbud af vores biler i Jelling Golfklubs flotte omgivelser.

Annonce

Alternativ bilmesse

Golfbanens hul 10 ligger lige der, hvor Skovgade deler sig kun få hundrede meter syd for byen - altså i gåafstand. Her vil bilhuset præsentere en del biler og man kan få en god bilsnak, samtidig med at klubbens spillere slår til golfboldene tæt ved bilerne. Der vil også være udstillet biler ved Golfklubbens klubhus.

Jelling Golfklubs klubmanager, Rasmus Baun, siger i pressemeddelelsen:

- Det er glædeligt at det spændende samarbejde med VW/Skoda forsætter her i 2020. Det var første gang i 2019, at åbningsmatchen præsenterede en biludstilling. Når det nu er andet år i træk, er det næsten en tradition, i alle tilfælde en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os meget til i klubben.

Både Volkswagen Vejle og Jelling Golfklub ser frem til mange besøgende på denne lidt alternative bilmesse i den frie natur ved Jelling.

- At åbningsmatchen først bliver i juni i år, betyder også et lunere vejr, sikkert en flot sommerdag med god golf og flotte nye biler, lyder det afslutningsvist fra Jelling Golfklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Jellingnet holder åbent hus

Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce