Annonce
Jelling Ugeavis

Jelling Musikfestival åbner billetsalg med nyt velgørende koncept

Sidste år solgte festivalen 11.500 partoutbilletter i løbet af 24 timer på første salgsdag. Arkivfoto: Mette Mørk
Billetsalget til Jelling Musikfestival åbner som sædvanlig 1. december med ekstra billige billetter i 24 timer. Denne gang kommer en lille del af indtægterne tre organisationer til gode.
Annonce

Jelling: Køb en partoutbillet 1. december, og så donerer festivalen 10 kroner til almennyttige formål.

Sådan er konceptet, når billetsalget åbner 1. december til næste års udgave af Jelling Musikfestival.

- Siden 1989 er overskuddet fra årets festivaler i Jelling uddelt til gode formål - og den tradition er ikke tiltænkt at blive brudt. Men i år får du, som køber af en partoutbillet til næste års festival, en unik chance for at vælge, hvilket formål der skal have lidt ekstra støtte fra festivalforeningen i år, lyder det i en pressemeddelelse fra Jelling Musikfestival.

Tre organisationer er udvalgt til at få del i donationerne fra de billetter, der bliver solgt 1. december. Det drejer sig om Mødrehjælpens julehjælp, Sind Ungdom og Jelling fS.

Annonce

Èt navn på plakaten

En partoutbillet til Jelling Musikfestival koster 1450 kroner den første dag, hvilket er en stigning på 125 kroner sammenlignet med sidste år.

Dagen efter stiger prisen til 1675 kroner. To måneder senere koster den 1850 kroner, og er der flere partoutbilletter tilbage efter 1. maj, er prisen 1995 kroner.

1. december kan billetterne købes i Byens Hus i Jelling fra klokken 10 til 18 eller i Torvehallerne i Vejle fra klokken 12 til 20. Det er også muligt at købe online via Ticketmaster.dk.

Festivalen i 2020 foregår i fire dage fra 28. til 31. maj. Indtil videre er danske Lukas Graham det eneste offentliggjorte navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Tysktime i biografen

Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce