Annonce
Jelling Ugeavis

Jul i Jelling: Årets juletræstænding rykker ind på Facebook

Julemanden vil stadig tænde lyset i juletræet på Gorms Torv, men folk skal følge med på Facebook i år. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Julen i Jelling bliver ikke helt som den plejer på grund af coronarestriktionerne. Men det forhindrer ikke julemanden i at tænde byens juletræ søndag 29. november.
Annonce

Jelling: Normalt er første søndag i advent i Jelling lig med juletræstænding på Gorms Torv, hvor et par hundrede mennesker samles til dans, musik, juleposer til børnene , gløgg og æbleskiver.

Alt dette harmonerer dog ikke godt med et forsamlingsforbud på flere end 10 personer, afstandskrav og andre aktuelle coronarestriktioner.

- Julen i Jelling bliver lidt anderledes end den plejer i år af grunde, vi ikke behøver at dvæle mere ved. Derfor bliver den traditionelle juletræstænding også anderledes, da byens børn ikke må samles og tænde juletræet sammen med julemanden, lyder det fra arrangørerne.

Der er planlagt en alternativ juletræstænding 29. november, hvor deltagerne skal blive hjemme i sofaen og åbne for Facebook.

Her er det planen, at man fra klokken 15.30 kan følge med i et livestream via Facebook-gruppen Det sker i Jelling. I den livetransmitterede video vil julemanden komme kørende i hestevogn og efterfølgende tænde det store juletræ. Undervejs vil der være forskellige indslag og konkurrencer, hvor en række lokale virksomheder har sponsoreret præmier.

Arrangører er Jelling Turist- og Handelsstandsforening og BID Jelling, der sammen med StreamLive fra Give producerer eventet.

Den traditionsrige juletræstænding på Gorms Torv kan ikke forløbe som normalt i år. Arkvfoto: Martin Ravn


Julen i Jelling bliver lidt anderledes end den plejer i år af grunde, vi ikke behøver at dvæle mere ved.

Jelling Turist- og Handelsstandsforening og BID Jelling
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Jelling Ugeavis

Dengang jeg var barn

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Jelling Ugeavis

Arriva overtager Den Skrå Bane

Annonce