Annonce
Jelling Ugeavis

Køkkenchef har sagt op efter 28 dage

Efter kun 28 dage som køkkenchef på Jelling Kro har Michael Skovsgaard sagt op.
Annonce

Jelling: Det blev et kortvaringt samarbejde mellem køkkenchef Michael Skovsgaard og ejerne af Jelling Kro, Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen.

For efter kun 28 dage som køkkenchef valgte Michael Skovsgaard at sige op.

- Jeg havde virkelig glædet mig og set frem til samarbejdet med kroen. Derfor er jeg også ærgerlig over, at det ikke lykkedes, siger Michael Skovsgaard.

- Kroen ville ansætte en køkkenchef, som kunne gå ind og højne niveauet. Men da det kom til stykket, ville kroejerne ikke ændre noget alligevel. Desværre tror jeg ikke, de har været så klar til forandringer, som de ellers har snakket om i lang tid, siger Michael Skovsgaard.


Jeg havde virkelig glædet mig og set frem til samarbejdet med kroen. Derfor er jeg også ærgerlig over, at det ikke lykkedes.

Michael Skovsgaard


Når man søger et job på en ny arbejdsplads, må man vel også være indstillet på at indgå kompromis på nogle områder. Har du været indstillet på det?

- Det synes jeg også, at jeg har været. Jeg er gået på kompromis med flere ting, for eksempel at vi ikke selv lavede brød og serveringsmetoden. Men jeg vil ikke gå på kompromis med alt, og jeg kan bestemt ikke gå på kompromis med kvaliteten af den mad, jeg laver.

Du har kun været ansat i en måned. Har du overhovedet givet kroen en ordentlig chance?

- Jeg kan godt forstå, at en måned lyder som kort tid, men jeg skal også kunne stå inde for det, jeg laver. Jeg har mange grunde til at stoppe nu, og dem har jeg fortalt til Dorthe og Bjarne. De gør tingene på deres måde, og det skal de selvfølgelig have lov til. Jeg troede, de var klar på at ændre flere ting, men det skete ikke.

Annonce

Svar på kritikken

Michael Skovsgaard var egentlig ansat i en projektstilling på to år. Det ærgrer Dorthe Kirstine fra Jelling Kro, at samarbejdet måtte stoppe så tidligt.

- Vi er ikke enige i, at vi går på kompromis med kvaliteten. Hans mening var, at når maden ikke blev lavet på hans måde, så ville han ikke være her. Men det er Bjarne og mig, der ejer kroen, og vi har altså også noget at skulle have sagt, siger Dorthe Kirstine Madsen.

Michael Skovsgaard havde første arbejdsdag som køkkenchef på Jelling Kro den 27. maj. Nu har han sagt op. Arkivfoto: Anders Kynde

Har I været villige til forandringer?

- Ja, vi har været klar på forandringer med de remedier og ressourcer, vi har haft til rådighed. Vi er åbne for nye inputs, men gerne lidt mere hen ad vejen. Og vi havde også talt med Michael om at lave nogle aftener, hvor han virkelig kunne få lov at udfolde sig. For vi har stor respekt for hans evne til at lave mad.

Har der været en ordentlig forventningsafstemning mellem jer og Michael Skovsgaard?

- Vi aftalte, at stillingen som køkkenchef var uden ledelse, så det stadig var mig, der var lederen. Jeg synes, vi havde mange gode snakke om den vej, vi ville køre. Og jeg troede også, vi var på den vej, men det er som om, at han har haft en anden dagsorden, end vi havde talt om. Vi skal have alle med, når vi laver ændringer, og det gælder både gæster og ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce