Annonce
Jelling Ugeavis

Konkurrence: Vind billetter til Byens Bio i Jelling

"Dronningens Corgi" er en film for hele familien.
Jelling Ugeavis udlodder to biografbilletter til filmen Dronningens Corgi i Byens Bio.
Annonce

Jelling: Når Byens Bio i Jelling den kommende tid viser familiefilmen Dronningens Corgi, er det muligt at komme gratis ind at se filmen.

Således udlodder Jelling Ugeavis to biografbilletter til filmen Dronningens Corgi, som vises i Byens Bio 30. november, 1. december, 7. december og 8. december.

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til jelling@jellingugeavis.dk med navn og adresse. Vinderen bliver udtrukket fredag 29. november klokken 12 og bliver offentliggjort på vores hjemmeside www.jellingugeavis.dk.

Vind billetter

  • Jelling Ugeavis udlodder to biografbilletter til filmen Dronningens Corgi i Byens Bio.
  • Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til jelling@jellingugeavis.dk med navn og adresse.
  • Vinderen bliver udtrukket fredag 29. november klokken 12 og bliver offentliggjort på vores hjemmeside www.jellingugeavis.dk.
  • Filmen vises i øvrigt i Byens Bio 30. november, 1. december, 7. december og 8. december.

Annonce

Om filmen

Den engelske dronning Elisabeth er vistnok ret glad for hunde. I mange år har hun haft hunde af en speciel, lavbenet race, nemlig "corgier". Det har inspireret nogen til at lave en munter animationsfilm, der hedder Dronningens Corgi.

I filmen er Corgien Rex den engelske dronnings yndlingshund, og den lever derfor et komfortabelt og beskyttet liv på Buckingham Palace, indtil den udsættes for et attentatforsøg og ender på et hundeinternat i London. Den forkælede Rex må nu, med hjælp fra internatets herreløse hunde, finde tilbage til sin familie. Undervejs lærer den, at positionen som favorit er noget, man må gøre sig fortjent til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Tysktime i biografen

Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce