Annonce
Jelling Ugeavis

Madkursus tager en uventet drejning

Madklubben er en ærlig og livsklog komedie om livets efterår. PR-foto
Sydens sol og julesne - nye danske film med varme og humor i Byens Bio.

Film: Måske er det en idé at invitere ægtefællen eller veninden med i biografen til en veldoseret vitamincocktail.

Den nye danske komedie Madklubben kan byde på både varme, humor, sex og mad.

Den fortæller om Marie, Vanja og Berling, der har været veninder lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Vanja lever i minderne om sin afdøde mand, og singlen Berling forsøger at fornægte sin alder.

Efter en træls periode beslutter de at tage på madkursus i Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med. De hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet stadig har meget at byde på, og at det aldrig er for sent!

Filmens instruktør, Barbara Topsøe-Rothenborg, har tidligere især instrueret børnefilm som Krummerne (2014) og En-To-Tre-Nu (2016). Hun har en imponerende flok skuespillere på rollelisten: veninderne spilles af Kirsten Olesen, Stina Ekblad og Kirsten Lehfeldt. Andre gode navne er Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne.

Julefilm

Nu nærmer julen sig så småt.

Børnefamilierne kan glæde sig til, at Julemandens Datter 2 – Jagten på Kong Vinters Krystal får premiere i den kommende weekend. Filmen er et spændende og magisk juleeventyr for hele familien og efterfølger biografsuccessen Julemandens Datter fra 2018.

Julefilmen får sin længe ventede premiere. PR-foto

Lucia er som den første pige blevet optaget på Den internationale julemandsskole på Grønland. Midt under de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal stjålet, og mistanken samler sig om Lucias bedste ven, Oscar.

Sammen begiver Oscar og Lucia sig ud for at bevise hans uskyld. På rejsen kommer de på sporet af noget stort: et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens hjerte for evigt.

Ella Testa Kusk ses i titelrollen som julemandsdatteren Lucia. I andre roller ses blandt andet Martin Buch, Mia Lyhne og Ulf Pilgaard. Instruktøren er den samme som af Julemandens Datter 1, nemlig Christian Dyekjær.

I starten af uge 46 er det stadig muligt at se den danske, anmelderroste thriller Shorta.


Efter en træls periode beslutter de at tage på madkursus i Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med.

Om filmen Madklubben
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce