Annonce
Jelling Ugeavis

Motionister løber og går sammen for 10. år i træk

Som en del af Jelling Løbeklub kan man prøve kræfter med forskellige distancer under ledelse af uddannede trænere. Privatfoto
I Jelling Løbeklub kan man løbe eller gå sammen med andre hver torsdag aften.
Annonce

Jelling: Konceptet i Jelling Løbeklub er enkelt.

Man mødes hver torsdag klokken 18 ved Gormshallen. Distancen bestemmer man selv, alt efter hvilket hold man vælger at følges med. Og så løber eller går man en tur med den valgte gruppe.

En time senere er man tilbage foran Gormshallen. Formentlig med sved på panden og en tørst efter vand. Eller måske også en kop kaffe, når det er vinter.


Vi synes, det er en kæmpe fordel, at man kan komme og løbe og gå med andre og få et fællesskab, selvom det er en individuel sportsgren. Det giver en god motivation.

Tina Albert, Jelling Løbeklub


Sådan har det været i flere år. Ja, faktisk kunne løbeklubben i april fejre 10-års jubilæum, og om kort tid tages der hul på endnu en sæson.

Her håber løbeklubben at byde velkommen til både nye og gamle medlemmer, fortæller Tina Albert, som er med i klubbens bestyrelse.

Annonce

Mere motiverende

- Vi har oplevet en mindre tilbagegang, da vi startede igen efter coronanedlukningen. Derfor prøver vi at skærpe interessen for vores forening, da vi mener, der er så mange gode fordele ved at være en del af en løbeklub, siger Tina Albert.

- Vi synes, det er en kæmpe fordel, at man kan komme og løbe og gå med andre og få et fællesskab, selvom det er en individuel sportsgren. Det giver en god motivation. Derudover er der trænere, der møder op hver eneste torsdag og har lavet programmer og opvarmning. De kan også give gode råd i tilfælde af skader eller hjælpe med at lave et godt træningsprogram, hvis man træner op til et løb, fortsætter hun.

Det sociale fællesskab betyder også meget i Jelling Løbeklub. Her er det fra sommerafslutningen i juli. Privatfoto

Hun fremhæver også de sociale arrangementer, som foregår i klubben i løbet af året. Det gælder blandt andet julehygge, sommerafslutning og Jellingløbet, hvor løbeklubben plejer at være repræsenteret med mange deltagere.

Ifølge Tina Albert er der omkring 50 medlemmer af Jelling Løbeklub.

- Alderssammensætning spænder vidt i klubben. De fleste er mellem 30 og 50 år, men der er også nogle, der har rundet de 70 år, mens de yngste er i 20’erne. På en god aften er vi godt 30 deltagere, siger hun.

Den nye sæson begynder torsdag 20. august klokken 18 med afgang fra Gormshallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Jelling Ugeavis

Jellingnet holder åbent hus

Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Annonce