Annonce
Jelling Ugeavis

Nikolajs vigtige budskab: Kunderne er vores øverste chef

Nikolaj Duedahl Knudsen, 30 år, er ny butikschef for Fakta i Enghavecentret. Han har en mision om at leve op til kædens ambition: At fordoble omsætningen i Fakta. Foto: Flemming Larsen
Et job som flaskedreng i Rema 1000 i Jelling var begyndelsen på Nicolaj Duedal Knudsens butikseventyr. I dag er han 30 år og for nylig tiltrådt som butikschef hos Fakta i Enghavecentret, Vejle.

Vejle: Det tager kun fem minutter at handle i Fakta, hvis man skal tro firmaets slogan. Men skal man lave et interview med den nye butikschef hos Fakta i Enghavecentret, Nikolaj Duedal Knudsen, bliver man nødt til at sætte lidt ekstra tid af.

Den 30-årige, ambitiøse købmand har nemlig meget på hjertet.

Det første han gjorde, da han trådte ind ad døren til sin nye butik i midtbyen i Vejle, var at hænge fire statements op over døren i personalerummet: "Vi snakker med hinanden og ikke om hinanden", "Kunden er vores øverste chef", "Vi tænker positivt og offensivt" og "Vi skal motivere til vinderkultur".

Annonce

Fire statements

- Jeg har taget mine fire statements med fra Skive, hvor jeg har været butikschef i de seneste fire år. De betyder meget for mig, og er den måde, jeg gerne vil drive butik på, forklarer Nikolaj Duedahl Knudsen.

Den unge købmands erklærede mål er også, at det skal være hyggeligt at handle hos Fakta i Enghavecenteret - og at det gerne må tage mere end fem minutter.


Jeg har altid vidst, at jeg skulle være købmand. Jeg begyndte som flaskedreng i Rema 1000 i Jelling, det blev til senere til en elevplads og en fastansættelse.

Nikolaj Duedal Knudsen


- Det er vigtigt at lytte til kunderne. Mangler de noget på hylderne, vil vi gerne have det at vide, så kunderne ikke går forgæves. Og så vil jeg gerne gøre butikken tiltalende, forstået på den måde, at der vil blive satset mere på convenience food.

- Mange har en travl hverdag, og derfor er fødevarer, der er forarbejdet – og som er klar til at blive spist uden yderligere forberedelse - vigtig.  Formålet med convenience food er at gøre det let at tilberede et sundt, lækkert måltid, siger Nikolaj Duedahl Knudsen med begejstring i stemmen, mens han slår ud med armene.

Annonce

Flaskedreng til souschef

Man skal ikke have været sammen med Faktas nye butikschef i mange minutter for at finde ud af, at manden er født med et købmandsgen.

Nikolaj Duedal er født og opvokset i Givskud. Efter endt skolegang, først i Givskud og senere i Give, tog han en handelsskoleeksamen i Vejle.

- Jeg har altid vidst, at jeg skulle være købmand. Jeg begyndte som flaskedreng i Rema 1000 i Jelling, det blev til senere til en elevplads og en fastansættelse, siger Nikolaj Duedal Knudsen, der sluttede som souschef.

Nikolaj Duedahl Knudsen er glad for, at det blev Fakta i midtbyen, han blev butikschef. Han kan godt lide, at man kan mærke byens puls. Foto: Flemming Larsen

Senere blev han hentet til Coop, først som butikschef i Herning og som nævnt senest i Skive.

- Jeg er glad for at være kommet hjem, det er her jeg har min familie og mine venner. Det har været vigtigt for mig, da jeg fik tilbudt jobbet som butikschef for Fakta i Enghavecentret.

- Det, der tiltaler mig, er, at butikken ligger i midtbyen. Dét, at man kan mærke byens puls, er vigtigt for mig, forklarer Nikolaj Duedahl Knusen.

Annonce

Det lokale engagement

Købmanden er også meget bevidst om Coops nye koncept.

- Det er det tætteste, man kommer på at være selvstændig købmand. Frihedsgraden betyder, at man selv har stor indflydelse på udviklingen af butikken, siger Nikolaj Duedahl Knudsen, der tilføjer:

- Vi har også allerede gjort mere ud af vores frugt og grøntafdeling, ligesom vi også er i gang med at se på vores kødafdeling med ferske varer, siger Nikolaj Duedahl Knudsen, der har en plan om - sammen med de andre fakta-butikschefer - at doble omsætningen i discountkæden.

Det lokale engagement er også vigtigt for den nye, unge butikschef.

- Jeg vil her gerne engageret mig i det lokale foreningsliv, eksempelvis den lokale fodboldklub eller håndboldklub. Det er også en del af dét at være kommet hjem til sin by, siger købmanden.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce