Annonce
Jelling Ugeavis

Nu leverer nemlig.com også til 7300 Jelling

Fra 18. maj åbner nemlig.com for levering til adresser beliggende i 7300 Jelling og 7323 Give. PR-foto
Flere og flere danskere handler dagligvarer online, og nu udvider Danmarks største onlinesupermarked sit leveringsområde til Jelling og Give.
Annonce

Jelling: Fra den 18. maj åbner nemlig.com for bestilling af dag-til-dag-levering af friske dagligvarer og måltidskasser direkte til hoveddøren i 7300 Jelling og 7323 Give.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Udvidelsen til Jelling og Give sker som et led i en større udvidelsesplan for nemlig.com, som i den kommende tid kan levere til yderligere 800.000 danskere. Dermed er fire ud af fem danske husstande dækket ind på nemlig.com's landkort.

- Onlinehandlen af dagligvarer har fået et ekstra skub i 2020, hvor indkøbsvanerne har ændret sig radikalt efter udbruddet af Covid-19. Hos nemlig.com mærker vi en stor efterspørgsel fra danskerne, og vi har længe glædet os til at udvide i og omkring Trekantområdet. Det er vores største geografiske udvidelse til dato, og vi har længe set frem til at kunne imødekomme den store efterspørgsel, der er i de mange nye områder. Det er et vigtigt skridt på vej mod at kunne levere dagligvarer til hele Danmark,” siger Stefan Plenge, direktør og stifter af nemlig.com.

Levering foregår alle ugens dage året rundt i det tidsrum, der passer kunden fra klokken 7 til 22 samt om natten frem til klokken 6. PR-foto
Annonce

Ny leveringsform

For nylig er nemlig.com begyndt at tilbyde en ny leveringsform kaldet Fleksibel Levering. Ved denne leveringsform stilles varerne ved hoveddøren i specialdesignede kasser, så man ikke behøver at være hjemme eller modtage varerne personligt.

Med Fleksibel Levering kan der bestilles inden klokken 12, og næste dag vil dagligvarerne eller måltidskasserne været leveret til hoveddøren, Varerne er pakket og ligger beskyttet i kasser, der sikrer, at de er friske.

Termokasser garanterer, at køle- og frysevarer holder den rette temperatur, oplyser nemlig.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce