Annonce
Jelling Ugeavis

Ny ejer på Jelling Camping: Gæsterne skal mødes med et smil

Jelling Camping har fået ny ejer. 1. april overtog Peter Gosvig campingpladsen, og han glæder sig til at gøre stedet til det bedste i Danmark. Foto: Mette Mørk
Peter Gosvig overtog Jelling Camping 1. april. Han glæder sig til at byde gæsterne velkommen, og nyder endelig at eje sin egen campingplads.
Annonce

Jelling: Der bliver hilst med vink og store smil, når Peter Gosvig går en runde på Jelling Camping. Siden april i år har han kunne skrive campingejer på CV'et, og det er en drøm, som endelig er blevet til virkelighed.

- Jeg har været forpagter af Give Camping i tre år, men jeg har altid drømt om at eje min egen plads, siger Peter Gosvig, hvis søster nu har overtaget tjansen som forpagter i Give.

Med jobbet som campingpladsejer følger der ifølge Peter Gosvig også et ansvar for, at pladsens gæster får en god oplevelse. Og det ansvar tager han meget alvorligt.

- Man kommer langt med et smil, og det er noget, som gæsterne går meget op i. Man skal bestemt ikke tage det for givet, for så holder ens campingplads ikke særlig længe, siger Peter Gosvig, som mener, at service, gode faciliteter og sjove aktiviteter for børnene er opskriften på en god campingplads.

Der er bare ingen stress på en campingplads, og det er lige sådan, det skal være, når man har ferie. Børnene kan løbe rundt og lege, og forældrene ser dem ofte ikke, før der er aftensmad. Det giver en frihed og plads til afslapning.

Peter Gosvig

Annonce

Elsker at starte ting

Peter Gosvig har store ambitioner og nyder at springe ud, hvor han ikke kan bunde. Derfor er det heller ikke første gang, at han starter et nyt projekt.

- Jeg har tidligere startet flere firmaer og så solgt dem igen, når det gik godt. Jeg er nok lidt drevet af udfordringer, siger Peter Gosvig, som dog har givet sin kone et stort løfte ved købet af Jelling Camping.

- Jeg må ikke springe ud i nye projekter de næste tre år. Det har jeg lovet min kone. Jeg tror, hun bliver lidt træt af alt det faren rundt, siger han.

Peter Gosvig har store ambitioner for pladsen, og han håber, at gæsterne vil kunne mærke den energi, som bliver lagt i projektet.

- Der kommer til at ske nye ting og ændringer, som jeg håber, vil kunne mærkes på antallet af gæster.

Dog er han ikke bekymret, da antallet af fastliggere allerede er steget en del, efter at han overtog pladsen.

Annonce

Glade gæster

Tager man en tur rundt på pladsen, finder man både store og små, som alle nyder godt af campinglivets glæder. En af dem er Hanne Rasmussen fra Fredericia. Hun nyder sommerferien sammen med sin datter og barnebarn og kan godt mærke, at den nye ejer tager sig særligt godt af gæsterne.

- Som gæst mangler ikke der ikke noget, og det er rigtig fedt at opleve. Der er plads til børnene, og der er et godt sammenhold blandt campisterne, siger Hanne Rasmussen, der har lagt mærke til, at den nye ejer gerne deler mange smil ud.

- Der er en rigtig god stemning her, og det betyder meget, når man står og skal vælge, hvilke campingplads man gerne vil ligge på henover sommeren, siger hun.

Det glæder Peter Gosvig, at gæsterne mærker, at det er en campingplads, som gør meget for dem. Ifølge ham betyder en god omtale nemlig mere end fem stjerner.

- Man kan ikke vurdere en campingplads ud fra, hvor mange stjerner den har. Man vurderer den ud fra, om de gæster, som bor der, er glade og tilfredse, siger han.

Annonce

Campinglivet kan noget særligt

Camping er den bedste form for ferie. Det er Peter Gosvig ikke et sekund i tvivl om, og det er der flere årsager til.

- Der er bare ingen stress på en campingplads, og det er lige sådan, det skal være, når man har ferie. Børnene kan løbe rundt og lege, og forældrene ser dem ofte ikke, før der er aftensmad. Det giver en frihed og plads til afslapning, og det er jo dejligt, siger han.

Peter Gosvig er nu flyttet ind i hovedbygningen på pladsen sammen med sin kone og tre børn, og han er glad for, at pladsen ligger lige netop i Jelling.

- Her er vi tæt på både kultur, Legoland, Givskud Zoo og dejlig natur, og så kan man ikke ønske sig mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce