Annonce
Jelling Ugeavis

Ny Klovn-film er pinlig og tåkrummende

Frank Hvam og Casper Christensen indtager igen hovedrollerne, når tingene endnu en gang ikke går helt som planlagt i Klovn The Final. Foto: Nordisk Film
Frank Hvam og Casper Christensen fuldender Klovn-triologien med filmen Klovn The Final.
Annonce

Jelling: Endelig kommer filmen, mange har ventet på – mens nogle har frygtet ville komme: den næste film i serien om Frank og Caspers liv.

Efter Klovn The Movie (2010) og Klovn Forever (2015) følger så i 2020 Klovn The Final, som fuldender filmtrilogien.

Manuskriptet er som vanligt udarbejdet af Frank Hvam og Casper Christensen, der også spiller hovedrollerne som Frank og Casper. Som ved de to første film står Mikkel Nørgaard for instruktionen, mens Mia Lyhne spiller Franks hustru, der overvejer skilsmisse fra Frank, som runder de 50 år. Den altid rådsnare ven, Casper, mener dog, at hun ved en adskillelse fra Frank vil indse, at han er den eneste ene. Derfor arrangerer de en herre-weekend-tur til Island.

Forskellige forhindringer medfører, at det ikke som planlagt, men da weekenden er reserveret, tager de i stedet til Lars Hjortshøj tomme luksusvilla på herretur, der går forrygende, indtil det bliver klart, at en askesky har lukket luftrummet over Island på ubestemt tid – og hvad gør man så, når man har løjet i første omgang? Og Hjortshøjs villa er genbohuset til Frank og Mia? Casper har gode ideer, mens Frank alene kan se til, hvordan hans liv splittes.

Filmen er, som vanlig, fyldt med grinagtige – og pinagtige – situationer, som nok kan være tåkrummende, men måske også genkendelige for den moderne modne mand?

Filmen har premiere i Byens Bio, den 30. januar – hvilket betyder, at du stadig kan nå at se den prisbelønnede danske film, Onkel, som spilles tirsdag og onsdag i uge 5.

Der er med garanti en masse pinligheder i Klovn The Final, der vises i Byens Bio i Jelling. Foto: Nordisk Film
Annonce

Ella er ellevild

Ellevilde Ella kender mange som tegneserie, men nu er det også muligt at følge Ella på film, når familiefilmen har premiere i weekenden.

Ella og hendes bedste ven, Mikkel, skal lave en cirkusforestilling, men noget ændrer sig, da Johnny flytter til kvarteret og begynder at lege med Mikkel. Da Mikkel en dag løber hjemmefra, bliver Ella dog nødt til at samarbejde med Johnny, så de kan få Mikkel hjem igen.

Og selv om filmen er norsk – som tegneserien om Elleville Elfrid – taler alle dansk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Jelling Ugeavis

Café Sejd Kop 2020 afgjort

Annonce